Ugrás a fő tartalomra

Az alacsony spermiummennyiség, a gyenge magömlés és az alacsony termékenység okainak feltárása férfiaknál

Térjünk vissza blogunk fő kérdéséhez. Mi az a sperma? Honnan származik?

A herék (herék) naponta milliónyi spermiumot termelnek. A spermiumok természetes sejtosztódáson mennek keresztül, ami elkerülhetetlenül az éréshez vezet. Az ejakuláció során a hímivarsejteket a férfi vas deferensébe pumpálják, ahol a fruktóz, az ondófolyadék és más vegyi anyagok kiválasztódnak. A húgyhólyag mellett a húgyhólyag mellett a húgycsövön keresztül a húgycsövön keresztül a húgycsövön keresztül a húgyhólyagból sietve távozik a spermája és más folyadékok.

Ez is azt a tényt bizonyítja, hogy ha növeli a spermium mennyiségét, akkor több spermium fog átjutni a péniszén keresztül. , ez kellemesebb összehúzódásokat és erősebb és nagyobb orgazmust jelent.

Ahhoz, hogy a spermium bejusson a nő méhnyakájába, erekciót, orgazmust és ejakulációt kell tapasztalnia. Az erekció akkor következik be, amikor a péniszét stimulálják, vagy ha erotikus gondolatai támadnak. A pénisz merevedési szövetkamráiba hirtelen vér áramlik. Ez viszont felszívja a péniszt, ami megkeményedik, megnagyobbodik és megemelkedett.

A folyamatos stimulációval orgazmus és magömlés következik be. Az orgazmus, az úgynevezett szexuális csúcspont, egy kellemes érzelmi vagy pszichológiai reakció, amely az ejakulációt kíséri. Az orgazmusnak két szakasza van: az első, az ejakulációs elkerülhetetlenség, két-négy másodperccel az ejakuláció előtt következik be.

Ezekben a döntő pillanatokban tudatában lehetsz annak, hogy hamarosan „jössz”, és nem tehetsz semmit, hogy irányítsd. Az ondóhólyagok és a prosztatája lüktetni kezdenek. Az orgazmus második szakasza akkor következik be, amikor önkéntelenül a spermiumokat görcsös hullámokban ejakulálod. Átlagosan egy teáskanál (2-15 milliliter) spermiumot nyomnak, amely 40-150 millió spermát tartalmaz! Az "első spriccel" jellemzően a legnagyobb mennyiségű spermiumot tartalmazza.

Ezt követően felépülési időszakon megy keresztül, amikor nem tapasztalhat újabb orgazmust. Ez több percig, néha órákig is eltarthat.

Amint ebből a rövid üzenetből észrevehető, a sperma a szex és az orgazmus döntő eleme. Ha növeli a spermium mennyiségét, javíthatja termékenységét, növelheti orgazmusának erejét, és még abban is segíthet, hogy partnere jobban élvezze a szexet. Egy másik ok a spermium mennyiségének növelésére, igaz?

Alacsony spermamennyiség és gyenge ejakuláció

Mikor kell egy férfinak aggódnia térfogata és hatékonysága miatt? Néha az ejakulátum mennyiségének drámai csökkenése az egyik ejakulációs csatorna elzáródását jelezheti. A csatornaelzáródást prosztata ultrahanggal diagnosztizálják. A térfogatcsökkenés egyéb lehetséges okai közé tartozik a retrográd ejakuláció vagy a prosztata hosszú távú fertőzése (krónikus prosztatagyulladás).

A sperma mennyiségének csökkenése egyszerűen az öregedés normális velejárója, és nem feltétlenül vezet csökkent termékenységhez. Ha aggodalomra ad okot az ejakulátum mennyiségével, megjelenésével és állagával kapcsolatban, tanácsos megfontolni egy képzett orvos által végzett spermavizsgálatot.

A standard spermaanalízis méri a sperma térfogatát és pH-ját, mikroszkóposan elemzi a törmeléket és az agglutinációt, felméri a spermiumkoncentrációt és morfológiát, megszámolja a spermium leukocitákat és azonosítja az éretlen csírasejteket. Általában ezt két-hét napos szexuális absztinencia után végzik el, az orvosi rendelőben vett spermamintán.

Az orvos valószínűleg vizsgálatokat is kíván végezni a húgyúti fertőzés, a gonorrhoea és a chlamydia kizárására. A spermaelemzés sok esetben olyan eredményeket ad, amelyek technikailag a "normális" tartományon belül vannak, de a férfiak továbbra is elégedetlenek lehetnek az orgazmus összehúzó erejével, ejakulátumuk mennyiségével és megjelenésével, valamint termékenységükkel. Számukra és azoknak a férfiaknak, akik egyszerűen meg akarják tapasztalni a nagyobb spermamennyiség hozzáadott magabiztosságát és élvezetét, kiváló természetes készítmények állnak rendelkezésre, amelyek holisztikusan kezelik a problémát, és mellékhatások nélkül növelik a spermium mennyiségét.

Sperma elemzése

A spermiumok elemzése az a folyamat, amelynek során egy személy által létrehozott spermium mennyiségét meghatározzák annak minősége. Általában a spermaelemzést minden meddőségben szenvedő férfi számára kijelölik. Azok a párok, akik szeretnének gyermeket, de itt szembesültek a problémával, orvoshoz fordulnak. A spermaelemzés az egyik első dolog, amit meg kell tenniük, mert az összes pár harminc százaléka terméketlen az alacsony spermaminőség miatt. A spermaelemzés széles körben alkalmazott módszer az olyan műveletek hatékonyságának ellenőrzésére is, mint a vazektómia és a reverzális vazektómia.

A spermaelemzés speciális előkészületeket igényel, ha tartani akarja. Először is, az elemzés napja előtt 2-5 nappal nem szabad szexuális tevékenységet folytatnia (magömléssel végződve). Így biztos lehet benne, hogy a spermium mennyisége a lehető legnagyobb mennyiségben lesz, ami garantálja az értékelés hatékonyságát és hitelességét. Megpróbálhatja növelni a spermium mennyiségét térfogat-növelő tablettákkal is, ha spermája mennyisége nem elegendő a teljes spermaelemzéshez.

Emellett 1-2 héttel a spermaelemzés előtt szexuálisan aktívnak kell lenni, mert a hosszú absztinencia a spermiumok inaktivitását okozhatja. Ezenkívül kívánatos, hogy a vizsgálat előtt néhány napig kerülje az alkoholfogyasztást, és tájékoztassa kezelőorvosát, ha bármilyen gyógyszert szed.

A spermaelemzés elvégzéséhez spermiummintára van szükség. Kiürítheti egy kis mintapohárban akár a klinikán vagy a kórházi fürdőszobában, ahol a vizsgálatot végzik, vagy otthonában. A mintagyűjtés leggyakoribb módja a maszturbáció a kis mintapohárba. De megteheti szex után is úgy, hogy óvszerből gyűjti össze a spermát (speciális edénybe helyezheti, hogy elkerülje a szivárgást vagy eltörést), vagy szex közben a mintapohárba ejakulálja.

Miért fontos a spermium mennyisége?

A férfiak általában növelik a spermiumok mennyiségét, hogy javítsák az ágyban nyújtott teljesítményüket, hosszabb ideig érjenek el orgazmust, és kielégítsék szeretőiket. De ez felveti a kérdést: szeretik a nők a nagy mennyiségű spermiumot?

A válasz... Igen, szeretik. A szépségre és a szexuális vonzalomra vonatkozó szabványokat egyetlen szexszakértő sem találta ki. Mélyen a saját génjeinkben vannak kódolva, és kevés választásunk van bizonyos dolgokkal kapcsolatban, hogy szeretjük-e vagy sem. A legtöbb nő szereti a magabiztos és szenvedélyes férfiakat. Csakúgy, mint a pénisz-megnagyobbodás ötlete, a szőrös mellkas vagy a mély hang, a nők tekintse meg a nagy mennyiségű cum-ot a legjobb férfi készlet részeként.

Nem igazán számít, hogy a nők egy nagyobb terhelést rendetlennek vagy durvának látnak-e agyuk racionális szintjén. Mélyen belül még mindig szeretik, mert elméjük legalapvetőbb részében nyomogatja a gombokat. Ahogy a férfiak még mindig beleszeretnek egy nagy pár mellébe, annak ellenére, hogy minden divatirányzat végigsöpört ezen a világon.

Ez elvezet a következő logikus kérdéshez: ha kicsi a terhelésem, hogyan tudom nagyobbra tenni. Nos, mivel a hölgyek boldogsága a tét, gyors választ adok. A teendő az, hogy beszerez néhány olyan csodálatos gyógynövényt, mint a muszli és a reishi gomba, amelyek sok férfinak segítettek a spermium mennyiségének növelésében. Választhat olyan terméket, amely a legtöbbet tartalmazza az ember által ismert erekciójavító gyógynövényekből. Az erekció elérésében és a spermium mennyiségének növelésében dolgoznak. A spermiumok mennyiségének akár 500 százalékos növekedésével ezek jelentik a végső eszközöket azoknak a férfiaknak, akik úgy érzik, hogy kimozdulnak az átlagos tömegből, és közelebb kerülnek a csúcshoz.

Sperma mennyisége és a szeretkezés

A szeretkezés a házasság leglényegesebb része, mert ez az a hely, ahol egy férfi és egy nő kifejezheti egymás iránti szeretetének legbensőségesebb formáját. Bár a fizikai vonzalom és élvezet létfontosságú a szexhez, a tevékenység túlmutat a fizikai egyesülésen azáltal, hogy megerősíti és elmélyíti a pár kapcsolatát. Ezért nagyon fontos, hogy férfi és nő is kivegye a részét annak érdekében, hogy az ágyban maradéktalanul kielégítsék egymás szükségleteit.

Sajnos nem minden pár képes élvezni a jó szexet különböző okok miatt, amelyek közül néhány a férfiak szexuális egészségével kapcsolatos problémákhoz kapcsolódik. Ha figyelembe vesszük a szex értékét a férfiak számára, nem meglepő, hogy miért árulnak rengeteg pénisznövelő tablettát piac ma. Ezek a gyógyszerek nemcsak a férfiak reproduktív egészségét és szexuális életét javítják, hanem megóvják a férfiakat attól a frusztrációtól és zavartól, hogy nem tudnak jó teljesítményt nyújtani az ágyban.

Bár sok gyógyszergyártó és -forgalmazó a merevedési zavarok és a pénisz-megnagyobbodás kezelésén helyezte a hangsúlyt, vannak olyan cégek is, amelyek foglalkoznak a sperma problémájával, és olyan tablettákat forgalmaznak, amelyek segítenek növelni a spermium mennyiségét.

Az orgazmus a szeretkezés létfontosságú aspektusa, amely gyakran aggodalomra ad okot a férfiak körében. Míg egyes férfiak frusztráltak amiatt, hogy túl korai csúcspontot értek el, vagy hogy egyáltalán nem tudnak eljönni, mások nem elégedettek a spermium mennyiségével. Bár a férfiak korszerű étrend-kiegészítőkkel orvosolhatják a férfiak reproduktív egészségének ezt a hibáját, nagyon óvatosnak kell lenni, és az orvos által javasolt tablettákat mellékhatások nélkül kell választani.

Az alacsony spermiummennyiség és a gyenge ejakuláció okai: dohányzás és ivás

– A Lahey Hitchcock Medical Center (Burlington, Massachusetts) Endokrinológiai részlege által végzett tanulmány szerint a dohányzás okai az alvás közben bekövetkező spontán erekciók számának jelentős csökkenése.

-Ezek az erekciók a jó véráramlás és az egészséges szexuális élet egyik árulkodó jele. Gyakoriságuk vagy intenzitásuk csökkenése biztos jele annak, hogy azerekciós zavara közel van. A tanulmány azt is kimutatta, hogy a dohányzás akár 24 órás tartózkodása a spontán erekció minőségének drámai növekedését eredményezte. A dohányzás sok más probléma gyökere is, beleértve a tüdőrákot.

- A németországi Lübecki Egyetemi Orvostudományi Kar Pszichiátriai Osztálya közzétett egy tanulmányt, amely bizonyítja, hogy a nagyivók gyakrabban szenvednek merevedési zavartól, mint az alkalmi ivók.

- Az alkohol általában kellemes relaxációs állapotot vált ki, és általában úgy gondolják, hogy pozitív hatással van a libidóra. Az alkohol azonban elnyomó, és jelentős negatív hatással van a libidóra. Ez a férfiak számára is megnehezíti az erekció elérését és fenntartását.

- A Lawrence Livermore Nemzeti Laboratórium, amelyet a Kaliforniai Egyetem irányít és működtet, saját tanulmányt végzett a dohányzás tinédzserek körében tapasztalható hatásairól. A tanulmány feltárta, hogy a dohányzás katasztrofális hatással van a sperma térfogatára.

- Ez azt jelenti, hogy az erősen dohányzó tinédzserek veszélyeztetik gyermekvállalási esélyeiket, és növelik annak a kockázatát is, hogy az apától vagy anyától kapott sérült DNS miatt különböző genetikai problémákkal küzdő gyerekek szülessenek.

- A svájci Berni Egyetem saját kutatása eredményeinek nyilvánosságra hozatalával támasztotta alá ezt a megállapítást. A Svájcban végzett statisztikai elemzés szignifikánsan alacsonyabb spermiumminőséget mutatott a dohányzóknál, mint a nemdohányzókban. A spermiumkoncentráció is erősen érintett.

Az alacsony spermiummennyiség és a gyenge magömlés okai: Diéta és táplálkozás

Az egyik dolog, amit a legtöbb ember figyelmen kívül hagy a mindennapi rutinja során, hogy az étel több, mint az ízlelőbimbók csiklandozására és a gyomra feltöltésére. A táplálék napi forrása a szervezet megfelelő működéséhez szükséges anyagok egész sorának.

Az étrend legfontosabb kiegészítője a cink. Ez a fém döntő szerepet játszik az emberi szervezetben azáltal, hogy segíti az antioxidánsok működését és ezáltal lassítja az öregedési folyamatokat. Arra is szolgál, hogy stabilizálja a DNS-t a spermiumokban, így biztosítva a genetikai anyag erős és egészséges szállítását. Kevesen tudják, hogy a cink hiánya a napi étrendben csökkentheti a férfiak termékenységét, mivel a szervezet hajlamos kevesebb spermiumot termelni, és a hímivarsejtek már nem elég erősek a teljes utazáshoz.

A legjobb cinkforrás az étrendedben az osztriga. Az osztrigák azonban a nehézfémekkel és vegyi anyagokkal egyre jobban szennyezett tengerek fenekén táplálkoznak. További jó cinkforrások az állati fehérjék, mint például a sertés-, marha- és baromfihús. Valójában a hús a legjobb módja a napi cinkbevitelnek, mivel a szervezet sokkal könnyebben szívja fel ebből a forrásból. Ezenkívül a gabonafélékben és a teljes kiőrlésű kenyerekben található egyéb anyagokról ismert, hogy csökkentik a cink felszívódását.

További jó cinkforrások a bab, a dió, a tökmag és a napraforgómag. Meg kell próbálnia ezeket az ételeket a lehető leggyakrabban beilleszteni az étrendbe. Tudnia kell azonban, hogy a túl sok cink nem tesz jót szervezetének, mivel hajlamos csökkenteni más létfontosságú fémek, például vas és réz felszívódását.

Az alacsony spermiummennyiség és a gyenge ejakuláció okai: hormonok

A modern emberek egyik legaggasztóbb tendenciája a andropauza. Az andropause a női menopauza férfi megfelelője, amely általában 40 és 55 év közötti férfiakat érint. Mindössze 100 évvel ezelőtt az andropauza csak az 50-es években kezdődött, de az iparosodott társadalom, amelyben mindannyian élünk, az andropauzát ember által kiváltott állapottá változtatta. A test által termelt tesztoszteron mennyiségének hirtelen csökkenése, ami az andropauza jele, ma már nem természetes folyamat, hanem a 40-es évek elején kezdődhet a vegyszerek széles körének állandó jelenléte miatt. Ezek a vegyszerek szintetikus ösztrogénként működnek a férfi testben, és bizonyos változásokat idéznek elő fizikai és pszichológiai szinten.

Az andropauzával járó tünetek a következők: prosztataproblémák, hangulati ingadozások és depresszió, impotencia, alacsony nemi vágy és alacsony spermiumszám, súlygyarapodás, alacsony vércukorszint vagy cukorbetegség, bőrszárazság, csontvesztés, fáradtság, szorongás, a cink alacsony felszívódása , fokozott szívinfarktus és vízvisszatartás. A xenoösztrogének jelenléte (hasonlóan az ösztrogénhez, de nem termelődik a szervezetben) felborítja a természetes hormonháztartást, és korai andropauza kialakulásához vezet. Ezek a xenoösztrogének a modern élet különböző termékeinek való állandó kitettségünk eredménye. A xenoösztrogénforrások rövid listája:
  • Peszticidek
  • Gyomirtó szerek
  • Műanyag csomagolások
  • Műanyag ivópalackok
  • Hús hormonban gazdag táplálékon nevelt állatoktól
  • Mosószerek
  • Szennyezés
Doktor Allan Lieberman, a Foglalkozási Központtól

Az egyik lehetséges válasz a csökkenő nemi vágyra a cink. A cink létfontosságú a prosztata, a herék, az immunrendszer egészséges működéséhez, a sebgyógyuláshoz, és mintegy 300 enzim része. Számos teljesen természetes gyógynövényes tabletta létezik, amelyek növelhetik a spermiumok mennyiségét és az általános libidót, csak azért, mert kiváló cinkforrást jelentenek. Ha úgy érzi, már nem vágyik többé a szexre, mint korábban, vagy ha az orvos azt mondta Önnek, hogy spermaszáma alacsonyabb a normálisnál, próbálja meg velük. Az egészségtelen életmódtól való megszabadulás, a testmozgás és ezeknek a spermanövelő tablettáknak a kombinációjának elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy visszanyerje a szex iránti igényt és a szexuális elégedettséggel járó örömöket.

Az alacsony spermiummennyiség és a gyenge magömlés okai: Elhízás

Az elhízás terjedésével az iparosodott világban, és egy sor figyelmeztetéssel erről a növekvő problémáról a világ többi részéből sok kérdés vetődött fel azzal kapcsolatban, hogy az elhízás hogyan befolyásolja milliók életét. Az egyik ilyen kérdés ennek a cikknek a címe. Még nem végeztek vizsgálatokat annak megállapítására, hogy az elhízás közvetlen hatással van-e a spermiumok minőségére, de a tudomány már több közvetett összefüggést is azonosított az elhízás és a szex és a spermiumok minőségének csökkenése között.

Amit pontosan tudunk, az az, hogy a túlsúlyos és elhízott emberek hajlamosak csökkenteni az erőfeszítéseiket, amikor csak tehetik. Ez nagy hatással van a szexre, mivel a rendszeres erőfeszítés kulcsfontosságú a tesztoszteron szervezet általi kiválasztásában. A tesztoszteron nem szabályozza a sperma minőségét, de befolyásolja a szexuális vágyat és a férfi libidót, valamint a spermatogén szövet növekedését a herék. Ez a szövet végzi a spermatermelést. A tesztoszteron normál szintjének csökkenése, ami minden „díványburgonya” emberrel megtörténik, aki hajlamos kerülni az erőfeszítést, a libidó csökkenéséhez vezet. Az egyént már nem érdekli annyira a szex, mint korábban, és nem is szerez belőle annyi örömet, mint korábban. Az ösztrogén hormon hatását utánzó anyagok gyakori expozíciójával kombinálva az alacsony tesztoszteronszint a pénisz és a herék zsugorodásához vezethet.

Ezen túlmenően a túlsúlyos vagy elhízott emberek étrendje kiegyensúlyozatlan lehet, és hajlamos elhagyni a cinkben gazdag ételeket. A cink az egyik legfontosabb ásványi anyag, amely táplálékkal kerül az emberi szervezetbe. Megtalálható az osztrigában, a babban, a diófélékben és a magvakban. A cink elégtelen beviteléből vagy felszívódásából eredő cinkhiány hajhullás, bőrelváltozások és a testszövetek elsorvadása. A cink nagyon fontos a spermiumok termeléséhez, valamint a spermiumok minőségének és mozgékonyságának fenntartásához, bizonyítottan segít a spermium mennyiségének növelésében. Elegendő cink hiányában a spermium minősége romlik.

Az alacsony spermiummennyiség és a gyenge magömlés okai: Szorongás a szexuális teljesítménytől

A jó szex jót tesz a szervezetnek és az egészségnek is, túl sok szexuális betegségeket, sőt szexfüggőséget is okozhat. Néha ez a függőség a jó szexuális teljesítmény miatt kezdődik, ami gyakori szexhez vezet a partnerekkel vagy más emberekkel. Ennek eredményeként az illető egy napot sem bír ki anélkül, hogy nem szexelne valakivel, sőt még a prostituáltaknak sem fizethet érte. Az idegenekkel folytatott szex kiválthatja a HIV vagy STD kialakulását a szervezetben.

A szexuális függőség azokból az emberekből alakult ki, akik a szexet a problémáik és az életük stresszének megoldásaként használják. Mivel érzelmileg és mentálisan kimerültek, a szexet arra használják, hogy örömet és jó érzést szerezzenek a szexuális teljesítményen keresztül. Minden nap ezt csinálják, csak azért, hogy túléljenek egy napot. Mivel függővé válnak a szextől, nehezen tudják kontrollálni szexuális késztetéseiket. Ennek megfelelően a maszturbáció a szexfüggőség egyik formája, amikor a férfi tárgyaktól függ, hogy örömet és kényelmet szerezzen. Néha az önkielégítők nem akarnak valódi emberekkel szexelni. Inkább maradnak a vágy és a képzelet világában, mivel úgy tesznek, mintha fantáziáik tárgya szexuális kielégítés lenne. Bár a szexfüggőség súlyos függőség lehet, gyógyítható, és kezelhető olyan kezelőhelyeken, ahol nyíltan meg lehet beszélni az egyén szexuális problémáit. Ily módon a személy jobban lesz, és elkezd szex nélkül élni.

Az egyik legszomorúbb dolog, ami valakivel megtörténhet, az lenne, ha rájönnénk, hogy a szex nem olyan jó, mint régen. Különböző problémák adódhatnak, például nem éri el az erekciót, vagy a pénisz méretével van gond, vagy az orgazmus nem igazán erős. Szerencsére a modern orvostudomány mindezen bajokon segíthet a férfiakon, növelheti a spermium mennyiségét, növelheti a nemi vágyat és az általános teljesítményt.

A spermiumtermelés fokozása 

Miért kell egyes férfiaknak fokozniuk a spermatermelést? Rengeteg tényező készteti őket erre. Mindenekelőtt a férfiak a termékenységüket és az orgazmus intenzitását szeretnék javítani.

Az embernek bizonyos lépéseket kell tennie, ha növelni akarja a spermatermelést. Napjainkban a férfiak a férfi szexuális egészség tudományának hihetetlen vívmányait kamatoztathatják, amelyek javítják a potenciájukat, a spermiumok mennyiségét, és erősebbé tehetik az orgazmust. A hivatalos orvostudomány is támogatja ezeket a termékeket.

Az elmúlt évtizedben rengeteg kutatást végeztek a férfiak szexuális egészségével kapcsolatban. Az orvosok étrend-kiegészítők használatát javasolják a férfiak szexuális problémáinak kezelésére. Ha a spermatermelés fokozása a célja, nincs jobb módszer erre, mint az erre a célra készült étrend-kiegészítők szedése. Az étrend-kiegészítők használata nem az egyetlen elérhető technika, de nagyon kedvező. Az egészségügyi szolgáltatók azt állítják, hogy biztonságos és hatékony, és jellemzően még hatékonyabb, mint a pénisztorna.

A termékek száma manapság nagy ezen a területen. Speciális módszert fejlesztettek ki a megadott eredmény elérésére és a spermiumtermelés fokozására. A különböző kellemes eredmények között ezek a termékek általában jobb szexuális reakciót és teljesítményt adnak, extra intenzív és hosszabb orgazmusokat, nagyobb mennyiségű spermát, fehérebb, extra erős megjelenést és textúrát, jobb ejakulációt és fokozott összehúzódást.

Köztudott tény, hogy nagyon sok nő szakít a partnerével, ha nem okoz nekik elégedettséget a szexben. Az öröm ugyanolyan fontos, mint a biztonság. A nők szeretik a férfiakat, akik felkeltik szexuális izgalmaikat, és vonzódnak hozzájuk. Szeretik azokat a férfiakat, akik felkavarják a vérüket. A férfi potencia egy nagyon jellegzetes aspektus, amellyel minden nő szeretné, ha a partnere rendelkezne.

Ez egy hatalmas oka a férfi kiegészítőknek. Különféle eszközök és természetes kiegészítők állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a férfiak számára, hogyfokozzák a spermatermelést. Az egyik széles körben alkalmazott módszer a multivitamin komplex bevitele. Segít leküzdeni a stressz és a rossz szokások utóhatásait.

Egy másik kiút az, ha sok vizet inni a nap folyamán. Sőt, ne feledje, hogy a rendszeres testmozgás megfelelő szinten tartja testét és férfifunkcióit. Nagyon alaposan fontolja meg az étrendjét. Próbálja csökkenteni a hamburgerek és egyéb gyorséttermi ételek mennyiségét, de növelje a friss és természetes termékek mennyiségét. Ha nem hagyja abba, akkor legalább ellenőrizze a dohányzási szokásait. Tudományosan bizonyított a dohányzás káros hatása a spermaszámra és mennyiségre, valamint általában a libidóra. Az ivásnak is felelősségteljesnek kell lennie. Ne gondolja, hogy el kell felejtenie az alkoholt, de korlátoznia kell. Ne feledkezzen meg a jó pihenésről. Ha minden este eleget alszol, tele leszel energiával és szexuális vágykal. És végül azt kell mondanunk, hogy mindig aktív, kellemes szexuális élményben lesz része – ettől fitt és energikus marad.

A spermatermelés fokozására rendelkezésre álló különféle eszközök közül a természetes volumen tabletták bizonyultak a legjobbnak. hatékony. Önnek kell kiválasztania az Önnek legmegfelelőbb lehetőséget. A végső döntés meghozatala előtt jó ötlet lenne orvosával konzultálni. Csak orvosa tud hasznos és gyakorlati tanácsokat adni, aki szinte mindent tud egészségéről. Akkor biztos lesz abban, hogy az Ön által választott módszer a lehető legjobb hatást fejti ki, és eléri célját, fokozza a spermiumtermelést. Hagyja félre az aggodalmait. Válassza ki az Önnek megfelelő alternatívát.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mi az akne? A pattanások, pattanások és mitesszerek átfogó áttekintése: tünetek, okok, kezelési lehetőségek.

A pattanásokról szóló ennyi beszéddel megpróbálhatnánk egy kicsit meghatározni az állapotot. Az akne a faggyú által eltömődött pórusok (más néven fehér és mitesszerek), pattanások, csomók vagy ciszták általánosan használt neve, amelyek az arcon, a nyakon, a vállakon, a mellkason, a háton, a felkaron és a lábszáron jelenhetnek meg. A legtöbb tinédzser és sok felnőtt többé-kevésbé hosszabb ideig szenved aknétól. A feltétel nem korlátozódik egyetlen korcsoportra, rasszra vagy nemre sem. Emberek százmillióit érinti szerte a világon. Az aknéval kapcsolatos legnagyobb probléma a pattanások kellemetlen megjelenése és az általuk hagyott hegek. Az akne típusai Bár a pattanás ok messze a leggyakoribb formája a pattanásoknak, és amivel a legtöbb ember találkozik vagy szenved, tudnod kell, hogy vannak más formák is. A legegyszerűbb forma az acne vulgaris, amely csak komedonokat, a legegyszerűbb elváltozásokat tartalmaz. A Elváltozások az akne által érintett kis bőrfoltok, bár a „lézió” kif

A női libidó titkainak feltárása: Átfogó útmutató a női szexuális egészséghez

Sok nő tapasztal problémákat a szexuális életében, és keresi a megoldásokat. A probléma az, hogy könnyen talál egy férfit javító terméket: a jól ismert Viagrától a gyógynövényes tablettákig és krémekig. Bár ezek a lehetőségek növelik a női szexuális vágyat, férfiak számára készültek, és mellékhatásokat okozhatnak. A női libidó mögött meghúzódó történet A gyakran előforduló problémák , amelyek a szexuális kapcsolattal kapcsolatosak, megfélemlítik a férfiakat, mert nem ismerik fel, hogyan birkózzanak meg velük, és hogyan oldják meg a helyzetet. Különböző gyógyszergyárak kirívóan profitálnak ebből az ötletből, mivel férfiakat serkentő tablettákat kínálnak a szexuális kapcsolataikkal elfoglalt férfiaknak. Az alacsony libidó panaszai azonban a nőknél is megfigyelhetők, különösen a 40-es éveikben. Ezt a helyzetet az esetek többségében az érdeklődés és/vagy az energia gyors elvesztése fejezi ki, mielőtt a nők elérnék az orgazmust. Ez a probléma zavarja a hölgyeket, és a kapcsolatok harmón

Az akne elleni gyógyszerek és kezelések teljes útmutatója

Mi az akne? Az  akne ról mindenki beszél, ezért ennek a kifejezésnek a meghatározása szükséges. Az akne kifejezést általában a faggyúanyag (más szóval fehér- és mitesszerek), pustulák, csomók vagy hólyagok által elzárt pórusokra alkalmazzák, amelyek az arcot, a nyakat, a vállakat, a mellet, a hátat, a lábak és a karok felső részét érintik. Az akne szinte minden serdülőnél és sok felnőttnél nagy probléma, és egy ideig fennáll. Ez a probléma a különböző korú, rasszú és nemű emberekre jellemző. A világ minden országában rengeteg ember szenved ettől. A legrosszabb az aknéval kapcsolatban a pustulák és hegek csúnya megjelenése, amelyek gyakran a pattanások következményei. Az aknénak jelentős társadalmi hatása van. A csúnya pustulák miatt sok ember siet a gyógyszertárba vagy a gyógyszertárba, mert az emberek úgy gondolják, hogy a pattanások negatívan befolyásolják egymás közötti kapcsolatukat. Évente az emberek több ezer millió dollárt költenek világszerte akne elleni termékek vásárlására.