Ugrás a fő tartalomra

A férfi meddőség megértése: Hogyan támogassuk a férfiak reproduktív egészségét?

Vannak olyan párok, akik egy éven belüli sok próbálkozás után sem esnek teherbe. Amikor azonosítják a problémát a férfival, azt férfi meddőségnek nevezik. A statisztikák szerint a bejelentett meddőségi esetek egyharmadát a férfi meddőség teszi ki.


Egy férfinál férfi meddőséget diagnosztizálnak, ha probléma van az ejakulációjával vagy a spermiumszámával. Magömlésről van szó, amikor az orgazmus során a hímvesszőn keresztül az ondó szabadul fel. Ha a férfi nem tudja megfelelően felszabadítani a spermát ahhoz, hogy a nő teherbe tudjon esni, az merevedési zavaroktól, korai magömléstől, retrográd magömléstől (amikor a sperma visszaszorul a húgyhólyagba) vagy műtéti vagy sugárterápiás szövődményekben szenvedhet.

Egy férfi spermája is „rendellenes” lehet, amelyről azt mondják, hogy hibás, és rövid élettartamú. Így a spermiumok nem tudtak megfelelően „úszni”. Ezt a herék rendellenes fejlődése vagy gyulladása és a herezacskó duzzadt vénái okozzák. Ez az állapot felmelegíti a herezacskó belsejét, és kritikusan befolyásolhatja a spermatermelést.

Az alacsony spermiumszámot (vagy a spermiumok hiányát) súlyos mumpszfertőzés, hormonális rendellenesség, örökletes tényezők vagy fertőzések okozhatják. Szűk vagy korlátozó fehérnemű viselése, túlzott dohányzás, alkohol vagy illegális kábítószerek használata, valamint sugárzás vagy mérgező vegyszerek hatása is kiválthatja.

Kíváncsi lehet, hogy kezelhető-e a férfi meddőség. Persze lehet. Valójában a férfi meddőségi esetek több mint 50 százaléka orvosolható. A hagyományos módszerekkel végzett kezelés elősegítheti, hogy a pár normális szexuális kapcsolat során teherbe essen. Vannak gyógyszerek, antibiotikumok és hormonok, amelyeket egy férfi szedhet, hogy segítse a spermatermelést, megszabaduljon a fertőzésektől, vagy segítsen a hormonális egyensúlyhiányban. Megpróbálhat laza ruházatot is viselni, például boxert, vagy elkerülheti a pezsgőfürdőt, a szaunát és a hosszú forró zuhanyokat.

Más kezelések is rendelkezésre állnak, bár ezek invazívak vagy túl drágák lehetnek. Ez magában foglalja az in vitro megtermékenyítést, a mesterséges megtermékenyítést és a spermadonor alkalmazását. Az in vitro megtermékenyítés magában foglalja a pár spermájának és petesejtjének laboratóriumi megtermékenyítését, majd a megtermékenyített petesejt behelyezését a nőstény méhébe. A mesterséges megtermékenyítés ezzel szemben magában foglalja a spermiumok összegyűjtését és manuális behelyezését a petevezetékekbe vagy a női méhbe, hogy megkönnyítse a fogantatást. Ehelyett donor spermiumot lehet szerezni, ha egyáltalán nincs spermatermelés, vagy más funkcionális problémák vannak a férfi spermájával.

A fentieken kívül számos gyógynövényes tabletta létezik, amelyek bizonyítottan növelik a spermiumok mennyiségét és a férfi termékenységet.

A férfiak termékenységének jelentősége

A férfi termékenység nagyon fontos a férfipopuláció számára. Még évekkel korábban a férfiak megtalálták a maguk módját a meddőség kezelésére és a termékenység fokozására. Vannak, akik olyan gyógynövényeket használnak, mint a fűrészpálma, a vadsárgarépa, a vad jamgyökér, az életgyökér és a vöröshere a termékenység fokozására. Mások csatlakoznak a régi hagyományos táncokhoz, amelyeket általában a termékenység bálványainak ajánlanak fel. Vannak, akik még élő csirkét vagy más áldozatot is kínálnak a fent említett isteneknek. Való igaz, hogy egyes modern férfiak az említett rituálék közül egyet vagy kettőt megtesznek, hogy eleget tegyenek nemzői felelősségüknek. Minden ember abban is reménykedik, hogy apa lesz, ezért minden erejét bele kell adnia, hogy az apa lehessen.

Bebizonyosodott, hogy a tudomány ma az emberiség legnagyobb vívmánya. Módokat teremtett a férfi termékenység problémája elleni küzdelemhez. Az alkotás mögött álló embereket valóban aggasztja a meddő férfiak növekvő száma. Így egy egyszerű, mégis legjobb módszert találnak az ilyen probléma kezelésére. A szakértőket arra biztatjuk, hogy legyenek aktív tagjai az életpárti mozgalomnak. Elősegítik a párokat, hogy élvezzék egymás társaságát a kielégítő szexuális életen keresztül. Mindig készen állnak arra, hogy minden férfi igényeit kielégítsék. Elkötelezettségük részeként olyan természetes kiegészítőt hoztak létre, amely kielégíti a férfi lakosság szükségleteit.

Egy férfi normál mennyiségű spermát termel 2-5 milligramm között. Legalább 40 millió spermiumnak kell lennie, és a teljes szám 75%-a él. A fennmaradó 25%, ami halott, normálisnak tekinthető. Ezért egy férfinak összesen 40 millió hímivarsejtet kell termelnie ahhoz, hogy gyermeke szülessen. Következésképpen a spermiumok alacsony száma a férfi termékenység problémáihoz vezet. Vannak olyan kiegészítők, amelyek segíthetnek az embernek növelni a spermium mennyiségét. Ezek a kiegészítők növelik a szexuális vágyat és javítják az állóképességet. Mondanom sem kell, hogy ez a kiegészítés javítja a pár által kedvelt örömöt. Mindkét tag számára előnyös a kielégítő szexuális kapcsolat érdekében. Ezért a jó szex azt jelenti, hogy jó életet élünk együtt.

Sperma és meddőség: van összefüggés?

Sperma és meddőség: van összefüggés? Megelőzhető-e a meddőség a spermiumok mennyiségének növelésével és az erekció javításával? Ha igen, hogyan?

Az első terhességet megkísérlő párok körülbelül 15%-a sikertelenül találkozik. A legtöbb hatóság ezeket a betegeket elsősorban meddőnek minősíti, ha egy év védekezés nélküli közösülés után nem tud teherbe esni. A fogamzásgátlást nem alkalmazó párok 80-85%-ánál általában tizenkét hónapon belül megtörténik a fogantatás, ezért az ezen idő után jelentkező személyeket valószínűleg meddőnek kell tekinteni, és ki kell értékelni őket. Amikor azonosítják a problémát a férfival, azt férfi meddőségnek nevezik. A statisztikák szerint a férfi meddőség a bejelentett meddőségi esetek egyharmadát teszi ki.

Egy férfiról akkor diagnosztizálnak férfi meddőséget, ha probléma van az ejakulációjával vagy a spermium mennyiségével. Magömlésről van szó, amikor az orgazmus során a hímvesszőn keresztül az ondó szabadul fel. Ha a férfi nem tudja megfelelően leadni a spermát, hogy teherbe ejtse a nőt, a következőktől szenvedhet: merevedési zavarok, koraszülött magömlés, retrográd magömlés (amikor a sperma visszaszorul a hólyagba), vagy műtét vagy sugárterápia okozta szövődmények.

Az alacsony spermiumszám okai

A férfi spermája is lehet "kóros", amelyről azt mondják, hogy rossz a formája, és rövid élettartamú. Így a spermium nem tudott megfelelően "úszni". Ezt a herék rendellenes fejlődése vagy gyulladása és a herezacskó duzzadt vénái okozzák. Ez az állapot felmelegíti a herezacskó belsejét, és kritikusan befolyásolhatja a spermatermelést.

Az alacsony spermiumszámot (vagy a spermiumok hiányát) súlyos mumpszfertőzés, hormonális rendellenesség, örökletes tényezők vagy fertőzések okozhatják. Szűk vagy korlátozó fehérnemű viselése, túlzott dohányzás, alkohol vagy illegális kábítószer-fogyasztás, valamint sugárzás vagy mérgező vegyszerek kitettsége is kiválthatja.

Férfi meddőség: kockázati tényezők

A férfi spermájának és spermájának keveréke a férfi prosztatájában megy végbe. Tehát, ha a férfi prosztata hibás, akkor az nem működne jól. Ez a sperma hibás beáramlását okozná egy nő nemi szervébe. Ez a probléma a meddőség egyik jól ismert oka.

A legtöbb férfinál előforduló genetikai problémák szintén meddőséget okoznak. Kromoszómaproblémák jellemzik. Ha egy férfi kromoszómaproblémákkal küzd, az befolyásolhatja a spermiumtermelést és testének sejtosztódását is. Az erektilis diszfunkció és az ejakulációs problémák szintén a meddőséghez vezető tényezők.

Az erekciós zavar azt jelenti, hogy a férfi pénisz nem képes fenntartani a hüvelybe való behatoláshoz szükséges erekciót. Másrészt az ejakulációs probléma a terhesség alatt szükséges testnedvek, azaz a spermiumokat tartalmazó sperma képtelensége. A tesztoszteron hiánya, amely hormonális rendellenesség, szintén meddőséghez vezethet.

Meddőséghez vezető egészségügyi betegségek

Vannak olyan egészségügyi betegségek, amelyek meddőséghez vezetnek. A láz befolyásolhatja a spermatermelést. A cukorbetegség befolyásolja a férfiak erekcióját és magömlését. A hipertónia a férfiak erekcióját is befolyásolja. A szívbetegségben szenvedő férfiak az erekciós problémák miatt is nagy valószínűséggel terméketlenek. A vesebetegségek nagymértékben befolyásolják a hímek reproduktív képességét. Befolyásolja a férfiak spermájának minőségét. A nemi szervek rákja nagymértékben csökkenti a termékenységet. Végül, az alkohol, a túlzott koffein és a dohányzás, valamint a stressz kiválóan csökkenti a férfi termékenységet.

A meddőség ezen okai bárhol megfigyelhetők. Az ilyen problémák megelőzése érdekében fontos figyelembe venni ezeket a tényezőket, amelyek megváltoztatják a férfiak termékenységét. A legtöbb pár emiatt a probléma miatt szakít. Egy nő élete nem teljes anélkül, hogy nincsenek saját gyermekei. Egyes párok lassan próbálják kezelni a bajt. Türelmük utolsó kötelét tartják a kapcsolat és a szerelem érdekében. Mégis, a nők néha még kielégítőbbnek találják, ha saját életük van. Ezért maguk mögött hagyják a férfit, és találnak egy másik férfit, aki képes megvalósítani álmaikat. Ez a legrosszabb dolog, ami egy férfival történhet.

A jó reproduktív egészség megőrzése

Beszéljünk a reproduktív egészségről. Valójában minden a reproduktív egészségről szól. Akár növelni szeretné a spermiumok mennyiségét, akár nem sikerül erekciót elérnie, amikor szüksége van rá – minden a reproduktív egészségről szól. Reproduktív egészségének tökéletes állapotban tartása sokkal nagyobb erekciós erőt és állóképességet, valamint általános szexuális elégedettséget eredményez. Egyszerűen fogalmazva, a jó reproduktív egészség egészséges szexuális életet biztosít Önnek!

Az egészséges és erőteljes reproduktív rendszer fenntartása talán az egyik legfontosabb dolog, amit minden srácnak szem előtt kell tartania. Tegye meg a reproduktív rendszerének a szívességet a következő javaslatok figyelembevételével:

  • Egyél egészséges, kiegyensúlyozott étrendet. A normál merevedési funkció biztosításához fenn kell tartania a vér folyamatos áramlását a péniszbe az azt ellátó artériák gondozásával. Fogyasszon rostban gazdag, telített zsírszegény étrendet, és biztos lehet abban, hogy megelőzi vagy csökkenti az artériákat szűkítő és eltömítő zsírlerakódások felhalmozódását. Kerülje az állati zsírokat, cukrot, sült vagy gyorsételeket.
  • Szokjon le a dohányzásról. A dohányzás összehúzza az ereket, és plakk kialakulásához vezet a pénisz vérellátását biztosító artériákban. Ez csökkenti az erekciós funkciót, a pénisz zsugorodását és az élet későbbi szakaszában az impotenciát.
  • Kerülje az alkoholt és a veszélyes drogokat. Az alkohol és a kábítószerek nagymértékben veszélyeztetik az impotencia vagy a merevedési zavarok kialakulását.
  • Gyakorlat. Az edzés jót tesz általános egészségének. Próbáljon meg hetente háromszor gyors gyaloglást, futást, kerékpározást vagy úszást legalább napi 30 percig.
  • Szedjen táplálék-kiegészítőket. Bizonyos vitaminok és ásványi anyagok jók a pénisz általános egészségének megőrzésében, mint például az A-vitamin, a B-vitamin komplex, a C-vitamin, az E-vitamin, a króm, a cink és az L-arginin. Míg bizonyos gyógynövények, például a Ginkgo biloba, a Ginseng, a Damiana, a Sarsaparilla, a Wild yam, a Saw palmetto, a Dong quai, a Gotu kola, a Hortenzia gyökér és a Pygeum köztudottan különösen hasznosak a gyenge erekció és az impotencia esetén. Először feltétlenül konzultáljon orvosával.
  • Stimulálja egészségét. Fenntartja az egészséges reproduktív rendszert és a prosztata keringését rendszeres erekcióval és ejakulációval.
  • Segítsen reproduktív rendszerének. Számos oka van a spermium mennyiségének növelésének. Ezeket az okokat korábban már tárgyaltuk. Most segíts a péniszeden! Vannak olyan termékek, amelyek mellékhatások nélkül segítenek növelni a spermium mennyiségét.

Mi az a termékenységi elemzés?

A spermium- és termékenységelemzés egy férfi által termelt spermamintában lévő spermium mennyiségének és minőségének mérése és értékelése a férfi termékenység becslése érdekében.

Ezt az elemzést általában annak megállapítására végzik, hogy egy férfi termékeny-e, és apává válhat-e. A statisztikák szerint a reproduktív fogyatékos párok problémáinak több mint 30%-a a férfiak spermájának vagy spermaszámláinak minőségével függ össze. A spermaelemzés széles körben alkalmazott módszer az olyan műveletek hatékonyságának ellenőrzésére is, mint a vazektómia és a reverzális vazektómia.

Ezek a tesztek, amelyeket gyakran kell elvégezni a spermaelemzés során:

  1. Sperma mennyisége
  2. Cseppfolyósodási idő (Ez a teszt annak vizsgálatára szolgál, hogy mennyi idő kell a spermiumok likvidálásához. Magömlés után olyan, mint egy sűrű gél, és körülbelül 20 perc elteltével ismét folyékony lesz.)
  3. Sperma motilitás (Ez a folyamat a szokásos módon előrehaladó spermiumok mennyiségének mérésére szolgál. A folyamat során a spermiumok száma is kiszámítható, és ezt mozgósűrűségnek nevezzük.)
  4. Sperma morfológia (Ez a fajta teszt annak meghatározására szolgál, hogy mekkora mennyiségű spermium megfelelő alakú.)
  5. pH-szintek (Ezek segítenek meghatározni, mennyire savas vagy lúgos a spermium.)
  6. Fehérvérsejtszám
  7. Fruktózszint

Két egyszerű és teljesen normális technikát alkalmazhat a mindennapi életében a spermium mennyiségének növelésére, az ondósejtek számának javítására és a potencia fokozására. Mindenekelőtt meg kell győződnie arról, hogy szervezete megfelelően hidratált.

Az a szervezet, amely nem kap elegendő folyadékot, nem tud megfelelően működni, és ez a spermiumok mennyiségének csökkenéséhez vezet. Minél hidratáltabb vagy, annál kevesebb spermát fogsz termelni. A kiszáradás valószínűleg oka lehet a férfi spermiumok mennyiségének csökkenésének. Ne feledje, hogy 8 pohár víz segít. Ez az a norma, amely elegendő lesz ahhoz, hogy szervezete normális mennyiségű spermát termeljen.

Vannak olyan természetes tabletták, amelyek nagy segítséget és kiegészítést jelenthetnek a spermiumok minőségének javításában és mennyiségének növelésében. Ennek az az oka, hogy nemcsak ásványi anyagokat és gyógynövényeket tartalmaznak, hanem olyan aminosavakat is tartalmaznak, mint az L-karnitin, L-arginin és L-glizin, amelyek nagyon fontosak az Ön egészsége és különösen a spermája szempontjából.

De hatásuk nem korlátozódik a spermiumszám javítására. Segítenek az erősebb és tartósabb erekció fenntartásában is, mivel fokozzák a vérkeringést a pénisz szöveteiben.

Közép. -életválság és termékenység

A férfiak észreveszik, hogy 40 éves koruk elérése után a korábbi fiatalos buzgóságuk és ragadozó férfiasságuk lassan csökken. Ilyenkor a férfiak hajhullást, csontvesztést, álmatlanságot vagy más alvási problémákat, valamint memória- és számítási problémákat tapasztalnak.

Gyakran idegesnek, fáradtnak és kevésbé motiváltnak érzik magukat. Vagy néha ezekhez izzadás és kipirulás, izomtömeg- és izomerő veszteség, fájdalmak, fokozott zsírszövet, csökkent szexuális teljesítmény vagy merevedési zavar és depresszió társul.

A legtöbb férfi, aki eléri a középkorát, alapvetően ezek közül az egyiket vagy mindegyiket különböző mértékben tapasztalja.

Mivel a tesztoszteron egy olyan hormon, amely segít fenntartani a nemi vágyat, növeli a spermiumok mennyiségét, a szemérem- és testszőrzetet, az izmokat és a csontokat, a andropauza lassan megjelenik, ahogy az ember öregszik.

De dönthet úgy, hogy leküzdheti, és enyhítheti vagy akár elkerülheti az andropauza okozta tüneteket. Olyan stratégiával kell rendelkeznie, amely magában foglalja az olyan életmódbeli megközelítéseket, mint az optimális étrend, a rendszeres testmozgás, a stresszkezelés, és megpróbálhatja abbahagyni a dohányzást.

Az elképesztő spermium mennyiséget biztosító tabletták a szexuális teljesítmény fokozására szolgálnak, mint senki más. A tabletták nemcsak azt garantálják, hogy akkor kap erekciót, amikor szüksége van rá, hanem hozzájárulnak a spermium mennyiségének növeléséhez is. Az ágyban nyújtott jobb teljesítmény pedig sok jó dolog előfutára egy kapcsolatban, mint például egy szerető partner és az a kellemes elégedettség érzése a házzal kapcsolatban. Tudjon meg többet ezekről a tablettákról a spermium mennyiségének növelését célzó cikkünkben.

Megnövelt spermamennyiség a jobb férfi termékenység érdekében

Az emberi lét egyik legnagyobb ajándéka az élet. Ezek a szavak már elkoptak, de továbbra is igazak maradnak. Képzeld el, hogyan tud életet teremteni egyetlen kis tárgy, amely szinte láthatatlan. Olyan ez, mint egy minden emberre ruházott csodálatos hatalom. Ez egy felelősséggel járó hatalom. Nap mint nap emberek halnak meg és nők szülnek szerte a világon. Növekszik a halottak száma, így a lakosság száma is.

Azt mondják, hogy az embereket a Föld védelmezőinek teremtették. A kérdés azonban az, hogy kik lesznek az emberi lények védelmezői? A válasz egyértelmű és egyszerű, ők maguk. Az emberek a legmagasabbak a teremtmények között. Így nincs más mód az emberi nemzedék elpusztítására, csak saját maguk. Fontos tudni, hogyan védheti meg önmagát.

A férfiaknak nem kell aggódniuk, ha férfi termékenységiproblémákkal küzdenek. Nem szabad kifejleszteniük azt a gondolatot, hogy haszontalanok és bágyadtak, ha már tudják, hogy terméketlenek. A meddőség nem jelent alacsonyabb férfiasságot. Ez egy egészségügyi probléma, amellyel minden férfinak minden erejével szembe kell néznie. Ahhoz, hogy megismerje ennek a helyzetnek a természetét, az embernek teljesen meg kell értenie azokat a tényezőket, amelyek az említett férfi egészségi állapothoz vezetnek.

Az ejakuláció 2-5 milligramm normál spermamennyiséget termel. Egy ejakulációnak legalább 40 millió spermiumot kell termelnie, és a teljes spermiumok 75%-a él. Ez azt jelenti, hogy a fennmaradó 25%, amely halott, normálisnak tekinthető. Ezért egy férfinak összesen 40 millió spermiumot kell termelnie ahhoz, hogy babát hozzon létre. Következésképpen a spermiumok alacsony száma a férfi termékenység problémáihoz vezet. Tehát, ha növelnie kell a férfiak termékenységét, először gondolnia kell a spermium mennyiségének növelésére. .

2 lehetőség a sperma minőségének javítására 

Ha javítani szeretné a sperma minőségét, az ejakulációs teljesítményt és növelni szeretné a spermatermelést, akkor 2 egyszerű és természetes módszert próbálhat ki. Bármilyen banálisan is hangzik, de az első dolog, amit soha ne felejts el, az az, hogy elegendő mennyiségű friss vizet igyál, hiszen az egész szervezeted megfelelő működéséhez elengedhetetlen. Ha kiszáradást tapasztal, a szervezet működése nem megfelelő, és a spermiumok számát is negatívan befolyásolja. A magasabb hidratáltság több spermiumot jelent, és az alacsony hidratáltság nem teszi lehetővé, hogy nagyobb mennyiségű spermium legyen. Ha nem akar szenvedni tőle, igyon meg körülbelül nyolc pohár folyadékot naponta. Ennek köszönhetően képes lesz megfelelő mennyiségű spermiumot előállítani.

Ha természetes tablettákat szed a spermium mennyiségének növelésére, akkor hozzájárulhat spermája minőségének javításához. A tabletták számos hasznos gyógynövényt és ásványi anyagot tartalmaznak, valamint aminosav-kombinációkat (L-arginin, L-karnitin, L-glizin), amelyek fontosak a kiváló eredményhez és a jó spermiumszámhoz. Emellett fokozzák a vérkeringést, így az erekciót is javítják, így kettős haszon garantált Önnek.

Férfi meddőség: kezelési lehetőségek

Kíváncsi lehet, hogy kezelhető-e a férfi meddőség. Persze lehet. Valójában a férfi meddőségi esetek több mint 50 százaléka orvosolható. A meddőség értékelése során rendkívül fontos, hogy a pár egységet képezzen az értékelésben és a kezelésben, és párhuzamosan folytassuk a vizsgálatot a probléma feltárásáig. Kimutatták, hogy minél tovább marad egy pár szubtermékeny, annál rosszabbak az esélyei a hatékony gyógyulásra. Sok pár jelentős félelmet és szorongást tapasztal, miután néhány hónapig nem sikerült teherbe esni.

A hagyományos módszerekkel végzett kezelés elősegítheti, hogy a pár normális szexuális kapcsolat során teherbe essen. Vannak gyógyszerek, antibiotikumok és hormonok, amelyeket egy férfi szedhet, hogy segítse a spermatermelést, megszabaduljon a fertőzésektől, vagy segítsen a hormonális egyensúlyhiányban. Megpróbálhat laza ruházatot is viselni, például boxert, vagy elkerülheti a pezsgőfürdőt, a szaunát és a hosszú forró zuhanyokat.

Más kezelések is rendelkezésre állnak, bár ezek invazívak vagy túl drágák lehetnek. Ez magában foglalja az in vitro megtermékenyítést, a mesterséges megtermékenyítést és a spermadonor alkalmazását. Az in vitro megtermékenyítés magában foglalja a pár spermájának és petesejtjének laboratóriumi megtermékenyítését, majd a megtermékenyített petesejt behelyezését a nőstény méhébe. A mesterséges megtermékenyítés ezzel szemben magában foglalja a spermiumok összegyűjtését és manuális behelyezését a petevezetékekbe vagy a női méhbe, hogy megkönnyítse a fogantatást. Ehelyett donor spermiumot lehet szerezni, ha egyáltalán nincs spermatermelés, vagy más funkcionális problémák vannak a férfi spermájával.

Ha nem szeretne harmadik féltől származó spermadonorokat igénybe venni, vessen egy pillantást a spermium mennyiségének növelésére szolgáló kiegészítőkre. Jelentősen növelik a fogantatás esélyét a spermium mennyiségének növelésével, az erekció és a teljesítmény javításával.

Termékenységi tabletták

A férfiak termékenységét sokféleképpen lehet biztosítani. Minden esettől függően általánosan elérhetőek a kezelések és a megelőző intézkedések. A proaktív életmód és a termékenységet elősegítő tabletták (a férfiak termékenységét növelő tabletták) vagy a pénisznövelő tabletták kombinációja önmagában attól függ, minden egyes esetet. Mind a pszichológiai, mind a fiziológiai szempontból kellő figyelmet kell fordítani az erekciós zavarok esélyének csökkentésére, és a kulcs az, hogy mindig jó formában és formában maradjunk.

A jó egészségi állapot manapság egyre nagyobb gondot okoz a felnőtt férfiak körében. Egyre népszerűbbek a kereskedelmi forgalomban kapható termékek, mint a termékenységi tabletták, a súlyzós edzéshez hasonló szolgáltatások, a sporttól a szabadidős tevékenységekig terjedő tevékenységek és az életmód-kezelés. A fittség megőrzése és a szexuális fölény megőrzése nem csak divat, hanem egy folyamatosan fejlődő kultúra. A kopaszodás elleni samponok, az öregedésgátló testápolók és a termékenységi tabletták ma már ugyanolyan elterjedtek, mint a borotválkozó krémek minden férfi számára.

A férfiak számára a szexuális egészség egészséges állapota legalább olyan fontos, vagy még fontosabb, mint karrierjük és hivatásuk. Az egészséges szexuális élet óriási büszkeséget és önbizalmat ad a férfiaknak, ami megerősíti értékes létezésüket a társadalomban. A nem jó erekció egy nagy rémálom, amit a férfiak mindent megtesznek, hogy elkerüljék. Az, hogy nem tudják kielégíteni saját és partnerük szexuális szükségleteit, nagy fenyegetést és sértést jelent. Nagy erőfeszítéseket tesznek ennek elkerülésére, és ma már számos intézkedés létezik a leküzdésére; az orvosilag felügyelt kezeléstől a termékenységi tablettákig.

A termékenységet elősegítő tabletták – különösen azok, amelyek növelik a spermium mennyiségét – elősegítik a nagyobb szexuális életerőt és a keményebb erekciót. Szerves anyagokból, főként növényi összetevőkből készülnek, amelyek elősegítik a szervezet, különösen annak szaporodási funkcióinak egészségét és aktív működését. Ezek a tabletták javítják a reproduktív rendszer általános működését, amely a férfi magabiztos és robusztus szexuális teljesítményének alapja. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy hosszabb és intenzívebb orgazmusokat érjen el, és növelje a spermium mennyiségét!

A termékenységet növelő összetevők

Itt az ideje, hogy visszatérjen azokhoz az összetevőkhöz, amelyeket érdemes keresnie, ha növelni szeretné a termékenységet. Akár hiszi, akár nem, sok embernek fogalma sincs arról, hogy javíthatja orgazmusát. Úgy kezelik az orgazmusukat, mint a természet adta dolgot. Ez nem igaz. Vannak olyan termékek, amelyek elsődleges célja, hogy segítsenek azonnali erekciót és hosszabb orgazmust elérni a spermium mennyiségének növelésével és a termékenység fokozásával. Mindez pedig természetes alapanyagok segítségével elkészíthető.

Az ügyfelek mindig abban érdekeltek, hogy a legjobb ár-érték arányt kapják meg pénzükért. Nem akarnak olyan termékeket vásárolni, amelyek nem működnek, vagy veszélyesek lehetnek az egészségükre. Felismerjük ezt az igényt, és arra törekszünk, hogy az összetevők lehető legjobb keverékét kínáljuk, és folyamatosan új, természetes megoldásokat kutassunk az Ön problémáira.

A spermiumok előállításához szükséges összetevők

Az ajánlott összetevők első csoportja azokból áll, amelyek a rendszer egészére hatnak. Íme néhány lehetséges összetevő a listában:

  1. Maca Legendás dél-amerikai botanikai készítmény, amely bizonyítottan serkenti a libidót, a potenciát és az energiát.
  2. Cink – A cink a nemi szervek fejlődéséért és megfelelő működéséért, valamint a prosztata normális működéséért felelős ásványi anyag.
  3. Galagonya – erős antioxidánsokat és természetes bioflavonoidokat tartalmaz, amelyek támogatják az egész szív- és érrendszer egészségét. Ez a gyógynövény valójában segíthet a magas és az alacsony vérnyomás szabályozásában, amellett, hogy lassan lebontja a koleszterint és a zsírlerakódásokat a szervezetben.
  4. Avena sativa kivonat – Az Avena sativa egy botanikai kivonat, amelyet hagyományosan az erő, az elme, a lélek és a test növelésére használnak. A német gyógyszerkönyvben már 200 évvel ezelőtt is találtak utalásokat az avena sativa – közkeletű nevén vadzabszalma – serkentő hatásaira. Az Institute for Advanced Study of Human Sexuality modern tanulmányai kimutatták, hogy az avena sativa segíti a szexuális izgalmat.
  5. Ling Zhi egy ázsiai növény, amely antiallergiás, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antioxidáns hatásáról ismert. Emellett növeli a vitalitás és az energia érzését. Ugyanez mondható el a Tian Men Dongról, amely segít stabilizálni a testsúlyt és elősegíti az egészséges alvást.
  6. Fucus Vesiculosus kiegyensúlyozza a pajzsmirigy működését és növeli az energiaszintet.

Ezután vannak olyan összetevők, amelyek növelik a tesztoszteronszintet.

A tesztoszteron termeléséhez szükséges összetevők

Az összetevők második csoportja természetes anyagokból áll, amelyek serkentik a tesztoszteron termelődését a szervezetben annak érdekében, hogy hogy növelje a rendelkezésre álló spermiumok mennyiségét minden szex során.

  1. Ezek közül az összetevők közül a fő a cink-oxid. A cink híres arról, hogy döntő szerepet játszik a spermiumok minőségében és mozgékonyságában. Kevésbé ismert, de ugyanolyan fontos funkciói közé tartozik a tesztoszteron metabolizmusa, valamint a termékenység és a szexuális erő fenntartása. Kimutatták, hogy a tesztoszteron szintézis elősegítésével 80-200%-kal növeli a spermiumok számát és a spermiumok mozgékonyságát.
  2. Svéd virág – A virágpor, mint a növényvilág hímsejtje, jól megérdemelt hírnevet szerzett extra életerőről, életerőről és férfiasságról. Biztosítja az összes biológiai tényezőt, amelyek a nemi hormonok előfutárai, és az egészséges reproduktív rendszerhez nélkülözhetetlen mikrotápanyagokat.
  3. Egy másik tesztoszteronfokozó a Dong Chong Xia Cao, egy ázsiai növény, amelynek kérgét a szív és a máj bizonyos méreganyagoktól való védelmére is használják.
  4. A harmadik csoportba azok az összetevők tartoznak, amelyek elősegítik a kőkemény erekció elérését az erek megnyitásával és a testen keresztüli véráramlás egyszerűsítésével, különösen a szemérem területén. Mivel az erekció egyszerűen a péniszbe áramló vér, könnyen beláthatja, hogy a véráramlás miért rendkívül fontos bármilyen erekcióhoz. Azt is láthatja, hogy a nagyméretű erekcióhoz jobb véráramlásra és egészséges szív- és érrendszerre van szükség.
  5. Drilizen és a Hong Hua Fen megnyitja az artériákat és serkenti a véráramlást, miközben védi az ereket és a szívet 4', 5, 7- Trihidroxiflavon és San Guo Mu.
  6. Muira puama – Ez a brazil gyógynövény, a Muira puama, más néven murapuama, főként a merevedési zavarok és a libidó fokozása elleni hatékony segítségéről, valamint afrodiziákumról ismert, de kiváló tonik az általános közérzet és a mentális fáradtság fokozása.
  7. Fenyőkéreg-kivonat – A fenyőkéreg-kivonat fokozhatja a szervezet nitrogén-monoxid-termelését, amely a férfiak szexuális reakciójában szerepet játszó vegyi anyag, és az erekciós zavarok kezelésében is hasznos lehet.

Kiterjedt kutatás vezetett el bennünket ezekhez az összetevőkhöz, miközben a számtalan órányi tesztelés lehetővé tette számunkra, hogy megtaláljuk a legjobb eredményekhez megfelelő keveréket. A hosszabb és keményebb erekció széles mosolyt csal partnere arcára, miközben növelheti a termékenységet és jobban élvezheti a szexet, mint valaha. Nincs kockázat, sem pénzügyi, sem egészségügyi szempontból. Amint a fenti listából látható, minden összetevő teljesen biztonságos.

Fokozza a férfi termékenységet és potenciát

Gyakran előfordulnak életünkben azok az esetek, amikor a nők nem akarnak olyan férfival élni, aki nem engedheti meg magának a szexuális örömöt. A biztonság nem elég; azt is szeretnénk, hogy partnerünk szexuálisan megfeleljen nekünk. A nők nagyobb valószínűséggel maradnak olyan férfiakkal, akik képesek lángra lobbantani a vágytól és izgatni a fantáziájukat. A férfiak nő iránti vonzódásának egyik fő szempontja pedig aFérfi Potenciájaés férfias képességeik.

Éppen ezért sok férfi nem keres olyan táplálék-kiegészítőt vagy vitaminkomplexet, amely erősítené a férfi potenciát. De nem csak táplálék-kiegészítők használhatók a spermium mennyiségének növelésére. Vannak más módok és eszközök is. Először is vegye fontolóra a multivitaminokat, amelyek a szervezet számára extra tápanyagokkal látják el, különösen, ha keményen dolgozik vagy kimerítő életmódot folytat.

Minden nap sok tiszta vizet kell inni. A fizikai edzések is segíthetnek, ha rendszeresek. Nagyon alaposan fontolja meg az étrendjét. Próbálja csökkenteni a hamburgerek és egyéb gyorséttermi ételek mennyiségét, de növelje a friss és természetes termékek mennyiségét. Próbálja meg szabályozni a dohányzási szokásait, ami rosszat mond a spermiumok számáról, a sperma mennyiségéről és összességében a libidóról. Ugyanez elmondható az alkoholról is. Igya normál arányban. Nagyon fontos az elegendő pihenés és kikapcsolódás. Aludj annyit, amennyit kell. A rendszeres szex pedig kötelező összetevő. Élvezze a jó szexet, és a hormonszint segít abban, hogy jó formában legyen.

A férfiak potenciáját fokozó rendelkezésre álló eszközök közül a természetes kiegészítők bizonyítottan hatékonyak. Bármilyen módot választhat. De így vagy úgy, mielőtt döntést hozna, konzultáljon orvosával. Ezért, ha rájössz, hogy fokoznod kell a férfi potenciádat, csak legyen bátorságod megtenni az első lépést, és kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb módszert.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mi az akne? A pattanások, pattanások és mitesszerek átfogó áttekintése: tünetek, okok, kezelési lehetőségek.

A pattanásokról szóló ennyi beszéddel megpróbálhatnánk egy kicsit meghatározni az állapotot. Az akne a faggyú által eltömődött pórusok (más néven fehér és mitesszerek), pattanások, csomók vagy ciszták általánosan használt neve, amelyek az arcon, a nyakon, a vállakon, a mellkason, a háton, a felkaron és a lábszáron jelenhetnek meg. A legtöbb tinédzser és sok felnőtt többé-kevésbé hosszabb ideig szenved aknétól. A feltétel nem korlátozódik egyetlen korcsoportra, rasszra vagy nemre sem. Emberek százmillióit érinti szerte a világon. Az aknéval kapcsolatos legnagyobb probléma a pattanások kellemetlen megjelenése és az általuk hagyott hegek. Az akne típusai Bár a pattanás ok messze a leggyakoribb formája a pattanásoknak, és amivel a legtöbb ember találkozik vagy szenved, tudnod kell, hogy vannak más formák is. A legegyszerűbb forma az acne vulgaris, amely csak komedonokat, a legegyszerűbb elváltozásokat tartalmaz. A Elváltozások az akne által érintett kis bőrfoltok, bár a „lézió” kif

A női libidó titkainak feltárása: Átfogó útmutató a női szexuális egészséghez

Sok nő tapasztal problémákat a szexuális életében, és keresi a megoldásokat. A probléma az, hogy könnyen talál egy férfit javító terméket: a jól ismert Viagrától a gyógynövényes tablettákig és krémekig. Bár ezek a lehetőségek növelik a női szexuális vágyat, férfiak számára készültek, és mellékhatásokat okozhatnak. A női libidó mögött meghúzódó történet A gyakran előforduló problémák , amelyek a szexuális kapcsolattal kapcsolatosak, megfélemlítik a férfiakat, mert nem ismerik fel, hogyan birkózzanak meg velük, és hogyan oldják meg a helyzetet. Különböző gyógyszergyárak kirívóan profitálnak ebből az ötletből, mivel férfiakat serkentő tablettákat kínálnak a szexuális kapcsolataikkal elfoglalt férfiaknak. Az alacsony libidó panaszai azonban a nőknél is megfigyelhetők, különösen a 40-es éveikben. Ezt a helyzetet az esetek többségében az érdeklődés és/vagy az energia gyors elvesztése fejezi ki, mielőtt a nők elérnék az orgazmust. Ez a probléma zavarja a hölgyeket, és a kapcsolatok harmón

Az akne elleni gyógyszerek és kezelések teljes útmutatója

Mi az akne? Az  akne ról mindenki beszél, ezért ennek a kifejezésnek a meghatározása szükséges. Az akne kifejezést általában a faggyúanyag (más szóval fehér- és mitesszerek), pustulák, csomók vagy hólyagok által elzárt pórusokra alkalmazzák, amelyek az arcot, a nyakat, a vállakat, a mellet, a hátat, a lábak és a karok felső részét érintik. Az akne szinte minden serdülőnél és sok felnőttnél nagy probléma, és egy ideig fennáll. Ez a probléma a különböző korú, rasszú és nemű emberekre jellemző. A világ minden országában rengeteg ember szenved ettől. A legrosszabb az aknéval kapcsolatban a pustulák és hegek csúnya megjelenése, amelyek gyakran a pattanások következményei. Az aknénak jelentős társadalmi hatása van. A csúnya pustulák miatt sok ember siet a gyógyszertárba vagy a gyógyszertárba, mert az emberek úgy gondolják, hogy a pattanások negatívan befolyásolják egymás közötti kapcsolatukat. Évente az emberek több ezer millió dollárt költenek világszerte akne elleni termékek vásárlására.