Ugrás a fő tartalomra

A mellnagyobbító műtéttel kapcsolatos kockázatok: a biztonság az első!

Sok nő szeretné megnövelni a melleit. A választ a szilikongél behelyezésben vagy a mellimplantátummal történő megnagyobbításban –emlőműtétben – találhatjuk. Mindenki tudja, hogy az érzéstelenítésnek milyen nem biztonságos következményei lehetnek. Ezenkívül sok hölgy súlyos fájdalmat szenvedhet, és hosszú felépülési időre van szüksége, ami azt jelenti, hogy nem vesznek részt teljes mértékben a munkájukban és a családi életükben.

A betegeknek tablettákat kell bevenniük a fájdalom enyhítésére, mivel a mellek a műtét után nagyon fájnak és érzékenyek. Ez azt jelenti, hogy a műtéti mellnagyobbítás teljes folyamata hihetetlenül drága és kockázatos. Az olyan lehetőségek, mint az injekciók, gélek, gyógyszerek és krémek, elkészíthetők anélkül, hogy a vegyszerek és hormonok szedésének következményeire gondolnánk. Próbáljon meg távol maradni ezektől a természetellenes megoldásoktól.

Mi is pontosan a mellnagyobbító műtét, és hogyan lehet elkerülni a kapcsolódó kockázatokat?

Mellnagyobbító műtét előtt

Ha emlőműtétet fontolgat, meg kell beszélnie sebészével a mellnagyobbítás részleteit. Tegyen fel kérdéseket az eljárással kapcsolatban, hogy tisztázza az összes tudnivalót. Az ilyen típusú mellműtétekkel kapcsolatos egyik legfontosabb dolog az implantátum mérete. Próbáld a lehető legpontosabban leírni az elérni kívánt eredményt.

Tanácsot adhat a sebésznek az Ön számára legmegfelelőbb méretről, vagy elmondhatja sebészének, hogy szerinte melyik méret a legjobb választás. Az implantátum méretének megválasztásának egyik módja az, hogy a műanyag zacskókat előzetesen kimért vízzel töltjük meg, és ezeket a tasakokat a kívánt melltartóméretbe helyezzük. Így a sebész látni fogja, hogy milyen méretet szeretne. Sőt, beszélnie kell a szilikon implantátum alakjáról is, attól függően, hogy lekerekített vagy kontúros mell megjelenést szeretne.

Emellett döntenie kell a mellimplantátumok felületéről. A felület lehet sima vagy texturált (durva). A sima felületű implantátumokról ismert, hogy alacsonyabb a defláció, a ráncosodás vagy a hullámzás, de ezeknek az implantátumoknak nagyobb zsebre van szükségük a behelyezésükhöz. Ezenkívül a jelentések szerint az ilyen típusú mellimplantátumok nagyobb eséllyel keményednek meg. Az érdes vagy texturált felületű implantátumok általában nem hajlamosak megszilárdulni és keményedni, de hajlamosabbak a szakadásra és hullámzásra, mint a sima implantátumok. És ne feledje, hogy keresnie kell a mellnagyobbítás egyéb módszereit, például a gyógynövényes melltablettákat.

Mellimplantátumok

Mit kell még tudni a mellnagyobbító műtétről? A szilikon implantátumokat a modern mellnagyobbító műtétekben használják a női mell megnagyobbítására. Az implantátum szilikon héjból áll, benne sóoldattal, és javítja a mell megjelenését: mérete, alakja, teltsége, dekoltázsa változtatható. Csak 2019-ben több mint 500 000 emlősebészeti központ kapott helyet az USA-ban. Ma a mellnagyobbítás egy közönséges orvosi szolgáltatás, amely közelebb viszi a nőket az általánosan elfogadott esztétikai eszményképhez, bár nem sokkal ezelőtt még az esztétikai eszménynek számított. önhitt cselekvés.

A mellkasizom alatti hely az implantátum behelyezésének legjobb pontja. Az implantátum elhelyezése ezen a helyen segít elkerülni a megkeményedést és deformációt, bár ez egy komolyabb sebészeti beavatkozás. Az implantátum behelyezésének egyszerűbb módja, ha a mellszövet alá helyezzük. De ebben az esetben készen kell állnia a megkeményedésre és a deformáció kockázatának növekedésére. Sebésze elmagyarázza Önnek a beültetés minden lehetséges változatát, megadva minden elérhető és hasznos információt. Segít a leghatékonyabb változat kiválasztásában.

Mellnagyobbító műtét fogyás után

Természetes, hogy a női mell az öregedéssel elveszti formáját, alaktalanabbá válik, ahogy a szilárd szövet helyébe lágyabb zsírszövet lép. Ha valaki sokat fogy, hasonló folyamatok mennek végbe. Nőknél és férfiaknál egyaránt előfordulhat.

Bár a bőr nagyon sokat szenved a fogyástól, ez nem az egyetlen mellrész, amely érintett. Sajnos az emlőszövet "leeresztett" és laza lesz, annak ellenére, hogy a fogyás előtt telt és rugalmas volt. A mell implantátum segítségével helyreállítható, mert a mellnagyobbítás jót tesz a mellnek.

Afogyás utáni mellnagyobbító műtétvégzés közben általában több kisebb műtéti vágást végeznek a mell tövéhez közeli redőben, a bimbóudvar környékén vagy a hónaljban. A sebészek behelyezhetik az implantátumokat a mellszövet alá vagy a mellizom alá. A fogyókúrás betegek nagy része úgy dönt, hogy implantátumát a mellizom alá helyezi, mert ez természetesebb mellformát garantál "leeresztett" bőre alatt.

A műtétet általános érzéstelenítéssel végezzük. A mellnagyobbítás ambuláns eljárás. A művelet egy vagy két óráig tart. A posztoperatív fájdalom csökken orális gyógyszeres kezeléssel. Sok beteg egy hét múlva visszatér dolgozni. Az eredmények javíthatók mellnagyságú tablettákkal.

A mellnagyobbító műtét kockázatai

Az ok, amiért a mellimplantátumok a morális rendőröket és az egészségügyi szakembereket összeráncolják, az az egészségügyi kockázatok, amelyekkel járnak. A szilikongéllel töltött implantátumokkal kapcsolatos legutóbbi vita miatt sok orvos használt sóoldattal töltött implantátumot.

Ezért ne feledje, hogy egy hatékony és biztonságos mellnövelési és -javítási lehetőséghez, amely segít a jelentős súlycsökkentés követésében, a legjobb, ha ellátogat néhány emlő-egészségügyi fórumok. Ez az a hely, ahol sok nő javasolhat Önnek egy hatékony megoldást a már meglévő mell megjelenésének és méretének visszaállítására.

A fogyókúrás fórumokon speciális aktuális ágak vannak. Ott találhat ajánlásokat a mellnövelő tabletták szedésére. Néhány nő kipróbálta a mellemelő gélt, és megosztotta a tapasztalatait másokkal. A megfelelő gyógymódok segítségével visszaadhatja a mell feszességét. Teltnek és fiatalabbnak tűnnek. Ilyen eredmény mellimplantátum és az azzal járó kockázat nélkül is elérhető. Következésképpen Ön nem fog szenvedni a mellékhatásoktól.

Mellnagyobbító implantátumok: kockázatok és mellékhatások

Esetenként a mellimplantátumok eltörhetnek vagy kiszivároghatnak. 3%-uk szivárog három éven belül, aminek következtében az implantátum leereszt. A sós töltet sós víz, és a szervezet káros hatások nélkül felszívódik. A régebbi, szilikongéllel ellátott implantátumok is szivároghatnak.

Ha ez megtörténik, két dolog egyike fordulhat elő. Ha az implantátum héja eltörik, és körülötte kontraktúra heg van, akkor előfordulhat, hogy nem úgy érzi, mintha bármi is történt volna. Ezen túlmenően, ha a héj eltörik, és nincs összehúzódási heg, akkor a környező szövetekbe való szivárgás azt az érzést eredményezi, hogy az implantátum leereszt. A kifolyó gél összegyűlhet a mellben, és új heg képződhet körülötte. Más esetekben a gél a nyirokrendszeren keresztül a test másik területére vándorolhat.

A szünetek miatt szükség lehet egy második műtétre és a szivárgó implantátum cseréjére. Ha a gél elvándorolt, előfordulhat, hogy nem lehet eltávolítani az összes szilikongélt. Ez a szilikon gél egyesek szerint a kötőszöveti betegségek kialakulásához kapcsolódik.

Egy általuk áttekintett tanulmány kimutatta, hogy az 1-25 éve behelyezett emlőimplantátumok 63,6%-a megrepedt vagy szivárgott.
A szilikongéllel és sóoldattal töltött implantátumok esetében a szakadás vagy leeresztés bizonyos okai magukban foglalják: sebészeti műszerek által okozott sérülés a műtét során, az implantátum túltöltése vagy túltöltése sóoldattal (csak a sóoldattal töltött emlőimplantátumokra vonatkozik), tokkontraktúra, zárt capsulotomia, feszültségek, például trauma vagy intenzív fizikai manipuláció, túlzott kompresszió a mammográfiás képalkotás során , köldökmetszéssel történő elhelyezés, mell sérülése, az implantátum normál öregedése, ismeretlen/megmagyarázhatatlan okok.

Miért szenvednek ezektől a szörnyű hatásoktól? A melltabletták biztonságosak, természetesek, hatékonyak és valóban hatásosak! Ez egy forradalmi áttörés a természetes mellnagyobbítás terén. Szerezze meg a kívánt nagyobb melleket természetes módon, az új melltabletták segítségével! Az emlőtabletták mindössze 30 nap alatt fejtik ki hatásukat, és nincs káros mellékhatás. Ébressze fel mellvonalát saját természetes növekedési folyamatával! A melltabletták olyan gyógynövényeket tartalmaznak, amelyek természetes módon fejtik ki hatásukat a valódi növekedés érdekében, biztonságos, nem műtéti úton.

Talán csak egy kicsit tétovázik. Ez érthető. Néha az olyan új áttörések, mint a melltabletta, elsőre túl szépnek tűnhetnek ahhoz, hogy igazak legyenek. Ezért érdemes garanciát és felhasználói élményt keresni.

Szoptatás és szoptatás

Sok nő kérdezi, hogy szoptathat-e a mell megnagyobbodása után. A válasz határozott igen. Amellnagyobbító programon részt vevő nők túlnyomó többsége számára a szoptatás nem nehezebb implantátummal, mint anélkül. Valójában néhány nő, aki implantátummal és anélkül szoptatott, azt mondja, hogy a mellnagyobbítás után könnyebb a szoptatás!

A szoptatás egyre nagyobb aggodalomra ad okot azoknál a betegeknél, akiknél megnagyobbodott a mell. A korábbi években az implantátumot kapott nők házasok voltak, és már befejezték a gyermekvállalást. Mindazonáltal egyre több egyedülálló nő, illetve olyan nő kerül műtétre, aki még nem fejezte be, vagy nem is kezdte el a szülést.

1992-ben jelent meg a média első jelentése egy szilikonbetegségről. Akkoriban attól tartottak, hogy a szilikon implantátummal történő szoptatás veszélyezteti a gyermeket. Voltak olyan tanulmányok, amelyek kimutatták, hogy ez nem így van. Ennek fő oka az, hogy a szilikonmolekula túl nagy ahhoz, hogy átjusson a tejcsatornákba.

Később a szilikont kivonták az általános használatból, és a sós implantátumok voltak az egyetlen elérhető eszközök a piacon. Még ha a sóoldat be is szivárog a tejbe, inert anyag, nincs káros hatással az anyára vagy a babára.

Aggályok merülnek fel az implantátum behelyezésével és a bemetszés helyével kapcsolatban. Állítólag optimálisabb, ha az implantátumokat az izom alá helyezzük, és elkerüljük a periaerolar metszést. Az okok egyszerűek, ezen irányelvek alapján kevésbé zavarják a tejcsatornákat, amelyek közvetlenül a bőr alatt és az emlőizom feletti szövetben találhatók. Azonban, mint minden a tudományban, ez sem garantált. Sok nő van, akinél szuboptimális helyen helyezték be az implantátumot és a metszést, és még mindig nagyon sikeresek a szoptatásban.

Nagyon fontos, hogy a konzultáció alkalmával beszélje meg babája szoptatási terveit. Sebésze akkor is együtt tud dolgozni Önnel, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el, még akkor is, ha a közeljövőben nem tervez gyermeket.

Ha teljesen ki szeretné küszöbölni a kockázatokat, tekintse meg a természetes megoldásokat a mellnövekedéshez. A természetes mellnagyobbító gyógynövények olyan megnagyobbodást jelentenek, amelyre természetesen büszke lehet. Nincs műtét, nincsenek fájdalmas mellékhatások, nincsenek implantátumok, nincs szoptatási kockázat. Csak a mellnagyobbítás, ami természetes és hatékony.

A mellimplantátum szivárgása

Mindig fennáll a veszélye annak, hogy mellimplantátumok eltörnek vagy szivárognak. Töltésükhöz sós vizet használnak, és ez biztonságos lehet a női test számára. De a korábban népszerű szilikon géllel töltött implantátumokon is előfordulhatnak lyukak és szivárgás. Ennek két lehetséges eredménye lehet. Ha az implantátum héja körül kontraktúra heg van, akkor teljesen lehetséges, hogy semmit sem veszünk észre.

És abban az esetben, ha a törött héjon nincs kontraktúra heg, a nő a környező szövetekbe szivárog, és úgy érzi, hogy az implantátum leszáll. A kiszivárgott gél összegyűlhet a mellben, és egy új heg képződik körülötte. Ellenkező esetben a gél a nyirokrendszeren keresztül a test más részeibe juthat. Újabb műtétre és a szivárgó implantátum ártalmatlanítására lenne szükség. Abban az esetben, ha a gél elkezd vándorolni, előfordulhat, hogy lehetetlen az összes szilikon megsemmisítése. Egyes vélemények szerint a szilikongél súlyos kötőszöveti problémákat okozhat.

A mellnövekedést elősegítő tabletták nem olyan drágák, mint a mellimplantátumok, amelyek ráadásul olyan bizonytalanok. A melltabletták sokfélék lehetnek, mivel fokozzák a mell természetes megnagyobbodását, így 1 vagy 2 csészével nagyobbak lesznek.

Szilikon immuntoxicitási szindróma

A mellimplantátumokban található vegyi anyagoknak számos formája van, amelyek problémát okozhatnak az emberi szervezetben. A szilícium (Si) az alapelem, és valószínűleg az immunrendszer változásait okozza. A szilícium-dioxid vagy a SiO2 az a forma, amelyet a földből bányásznak. A szilikongél egy szintetikus anyag, amely 38% szilíciumot tartalmaz. A szilícium-dioxid 45% szilícium. A szilikongél lassan szivárog ("vérzik") az implantátumokból a félig áteresztő membránburkon keresztül, valamint az implantátumokat körülvevő kapszulába és azon keresztül. Ezt immunrendszerünk makrofágjai (scavenger sejtjei) veszik fel, és ezekben a sejtekben bontják le, amelyek az egész testet bejárják. A gél ezekben a sejtekben bomlik le, amelyek az egész testet bejárják. A gél szilíciumra és szilíciumra bomlik, ami az immunrendszer szabályozási zavarát okozza. Így a szilícium, valamint a szilícium- és fehérjekomplexum (szervrendszerek) ellen antitestek termelődnek, így autoimmun betegségbe kerül.

Az alábbiakban látható aVegyi anyagok listája, amelyekről a szakértők azt elemezték, hogy a mellimplantátum héjában és géleiben találhatók.

Metil-etil-keton, ciklohexán, izopropil-alkohol, denaturált alkohol, aceton, uretán, lakkhígító, etil-acetát, epoxigyanta, epoxi keményítő, amin, nyomdafesték, toluol, freon, szilikon, lofol, (formaldehid) tisztító sav, Eastman 910 ragasztó (ciano-acyryiátok), talkumpor, színpigmentek leválasztószerként Oakite (tisztító oldószer), etilén-oxid (ETO), karbobfekete, xilol, hexán, hexanon 2, antioxidáns (gumi), cink-oxid, benzin (gumi oldószer), fenol benzol – Ismert rákkeltő

Metilén-klorid/diklór-metán. Ez lebomlik a szervezetben, így a vér nem tud oxigént szállítani. Szén-monoxid-mérgezést metabolizál, és központi idegrendszeri depressziót okoz.

Most természetesen mellnagyobbításban részesülhet! A mellnagyobbító tabletták mindössze 30 nap alatt feszesebbé, kerekebbé és nagyobbá tehetik.

Ez a mellnagyobbítás, ami tényleg működik! A természetes mellnagyobbító gyógynövények természetes növekedést jelentenek. Ez azt jelenti, hogy nincs szüksége műtétre és soha nincs fájdalom.

A mellnagyobbítás műtéti alternatívái

Sok nő szeretne nagyobb mellet. Azonban ezeknek a hölgyeknek a nagy részénél nem leszmellemegnagyobbodása. Hiába az erős vágy, nem állnak készen amellnagyobbító műtét kockázatára – és ez érthető.

Az igazat megvallva a mellnagyobbítási műtétek többsége nem ér el ideális eredményt. Még azok is, akik szeretnének B-csészével vagy C-kupával bővíteni a mellet, befejezhetik rendellenes vagy durva implantátumokat. Vegye figyelembe, hogy az implantátummal rendelkező nőknél nagyobb a rák kockázatának 21%-a. Akkor érdemes megtenni? Az okosabb nők szívesebben maradnának az A-kupa mellett, amely nem felel meg a követelményeknek, de nem veszélyezteti az egészséget és az életet, csak azért, hogy szexisnek tűnjenek.

De van megoldás! Elutasíthatja a műtétet, mivel létezik természetesmellnagyobbítási műtétalternatíva, amely teljesen biztonságos, és a mellnagyobbító tablettákban található növényi fitoösztrogénnek köszönhetően működik. Minden nő szervezetében van ösztrogén. Ez egy természetes hormon, amely a pubertás időszakában nagyobb mennyiségben termelődik, ezért a mellek növekedni kezdenek. Ha például kevesebb ösztrogén van a menopauza alatt és utána, akkor lelógó mellek, hüvelyszárazságt, és fibrocisztás csomókat.

Növényi mellnagyobbítás mellműtét helyett!

Ha a gyógynövényes mellnagyobbítást részesíti előnyben, alaposan készüljön fel otthon vagy orvosával. A gyógynövényes mellnagyobbítás nem tud azonnali eredményt adni az implantációs sebészeti eljáráshoz képest. De nem fáj, és nem keletkeznek hegek. Állapítsa meg a természetes mellnagyobbító szer összetevőinek listáját. Tudjon meg minden információt arról, hogy mennyire biztonságosak és sikeresek a tabletták. Győződjön meg arról, hogy nincs allergiás reakciója egyik gyógynövényre sem, és állapítsa meg, hogy a tabletták kompatibilis a ma szedett gyógyszereivel. Ha megtalálta a megfelelő előkészületeket magának, vizsgálja meg az azt létrehozó céget. Olvassa el a tanácsokat, és derítse ki, hogy nincsenek-e ellenjavallatok az Ön számára. Egyes természetes összetevők nem használhatók babavárás alatt.

Lehet, hogy megdöbben, de E-vitaminhoz is juthat, miközben melltablettát szed. Az E-vitamin segít elkerülni az oxidatív stresszt, és létfontosságú hidratáló. Ha nagyobb lesz a melled, akkor fantasztikus érzés lesz, hogy fiatalabb, aranyosabb és magabiztosabb leszel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mi az akne? A pattanások, pattanások és mitesszerek átfogó áttekintése: tünetek, okok, kezelési lehetőségek.

A pattanásokról szóló ennyi beszéddel megpróbálhatnánk egy kicsit meghatározni az állapotot. Az akne a faggyú által eltömődött pórusok (más néven fehér és mitesszerek), pattanások, csomók vagy ciszták általánosan használt neve, amelyek az arcon, a nyakon, a vállakon, a mellkason, a háton, a felkaron és a lábszáron jelenhetnek meg. A legtöbb tinédzser és sok felnőtt többé-kevésbé hosszabb ideig szenved aknétól. A feltétel nem korlátozódik egyetlen korcsoportra, rasszra vagy nemre sem. Emberek százmillióit érinti szerte a világon. Az aknéval kapcsolatos legnagyobb probléma a pattanások kellemetlen megjelenése és az általuk hagyott hegek. Az akne típusai Bár a pattanás ok messze a leggyakoribb formája a pattanásoknak, és amivel a legtöbb ember találkozik vagy szenved, tudnod kell, hogy vannak más formák is. A legegyszerűbb forma az acne vulgaris, amely csak komedonokat, a legegyszerűbb elváltozásokat tartalmaz. A Elváltozások az akne által érintett kis bőrfoltok, bár a „lézió” kif

A női libidó titkainak feltárása: Átfogó útmutató a női szexuális egészséghez

Sok nő tapasztal problémákat a szexuális életében, és keresi a megoldásokat. A probléma az, hogy könnyen talál egy férfit javító terméket: a jól ismert Viagrától a gyógynövényes tablettákig és krémekig. Bár ezek a lehetőségek növelik a női szexuális vágyat, férfiak számára készültek, és mellékhatásokat okozhatnak. A női libidó mögött meghúzódó történet A gyakran előforduló problémák , amelyek a szexuális kapcsolattal kapcsolatosak, megfélemlítik a férfiakat, mert nem ismerik fel, hogyan birkózzanak meg velük, és hogyan oldják meg a helyzetet. Különböző gyógyszergyárak kirívóan profitálnak ebből az ötletből, mivel férfiakat serkentő tablettákat kínálnak a szexuális kapcsolataikkal elfoglalt férfiaknak. Az alacsony libidó panaszai azonban a nőknél is megfigyelhetők, különösen a 40-es éveikben. Ezt a helyzetet az esetek többségében az érdeklődés és/vagy az energia gyors elvesztése fejezi ki, mielőtt a nők elérnék az orgazmust. Ez a probléma zavarja a hölgyeket, és a kapcsolatok harmón

Az akne elleni gyógyszerek és kezelések teljes útmutatója

Mi az akne? Az  akne ról mindenki beszél, ezért ennek a kifejezésnek a meghatározása szükséges. Az akne kifejezést általában a faggyúanyag (más szóval fehér- és mitesszerek), pustulák, csomók vagy hólyagok által elzárt pórusokra alkalmazzák, amelyek az arcot, a nyakat, a vállakat, a mellet, a hátat, a lábak és a karok felső részét érintik. Az akne szinte minden serdülőnél és sok felnőttnél nagy probléma, és egy ideig fennáll. Ez a probléma a különböző korú, rasszú és nemű emberekre jellemző. A világ minden országában rengeteg ember szenved ettől. A legrosszabb az aknéval kapcsolatban a pustulák és hegek csúnya megjelenése, amelyek gyakran a pattanások következményei. Az aknénak jelentős társadalmi hatása van. A csúnya pustulák miatt sok ember siet a gyógyszertárba vagy a gyógyszertárba, mert az emberek úgy gondolják, hogy a pattanások negatívan befolyásolják egymás közötti kapcsolatukat. Évente az emberek több ezer millió dollárt költenek világszerte akne elleni termékek vásárlására.