Ugrás a fő tartalomra

Átfogó útmutató a mellnagyobbításhoz: természetes gyógymódok vagy műtét?

Mellnagyobbítás

Nők százezrei szeretnének nagyobb melleket szerte a világon. Ennek ellenére ezeknek a nőknek a többsége soha nem fogja folytatni a mellnövelés semmilyen formáját. Bár szeretnének nagyobb melleket, ezek a nők nem hajlandók alávetni magukat a mellnagyobbító műtét veszélyeinek vagy méltatlanságainak – és ki hibáztathatná őket?


Őszintén szólva, a legtöbb mellnövelő műtét nem hoz tökéletes eredményt. Még azok a nők is, akik a szerény B-csészét vagy C-csészét választják, természetellenes vagy egyenetlen implantátumot kaphatnak. Ha figyelembe vesszük, hogy a beültetett nőknél 21 százalékkal nőtt a rákos megbetegedések száma, a műtét aligha éri meg. A legtöbb intelligens nő szívesebben élne egy kiábrándító A-pohárral, minthogy több ezer dollárt költsön egészségének veszélyeztetésére a nagyobb mellek érdekében.

A jó hír az, hogy létezik egy teljesen természetes gyógynövényes alternatíva. Tanulmányok azt mutatják, hogy azok a nők, akik mellnövelő tablettákat szednek, számos pozitív hatást tapasztalnak, amelyet a beáramló ösztrogén. Az eredmény nagyobb, feszesebb, teltebb mell, valamint a PMS és a menopauza tüneteinek csökkenése. A biztonságos, természetes és szép mell érdekében a mellnövelő tabletták jelentik a megoldást.

Természetes mellnagyobbítás

Ha megkérdeznék a nőket, hogy egy nő melyik testrészét szeretik a legkevésbé, szinte minden nő megemlítené a mellét. A feszes, telt, nagy mell nyilvánvalóan nem jellemző a nők körében. Számos nő keresi amellnagyobbítást, és a legtöbben a nagyobb mellek műtétén gondolkodnak.

Bár az alternatív mellnagyobbító kezelések egyike sem ad egy hollywoodi sztár mellét egy nőnek, a megfelelő kiegészítők használatával akár két csészével is megnőhet a mell mérete, feszessé tehető, és észrevehető formái jelennek meg az egyes mellek.

Ha természetes mellnagyobbító tablettákat szeretne kipróbálni, nézze meg az ajánlásokat, véleményeket és valószínűleg online fórumokat. Mind úgy néz ki, mintha egy személy alkotta volna őket? Vagy valódinak tűnnek, és valódi ügyfelek teszik közzé? Ha mindannyian ugyanarról olvasnak, gyanakodjatok.

A természetes mellnagyobbítás nem tekinthető gyors megoldásnak. Mint minden gyógynövényes természetes kezelésnél, a mellnagyobbítás is hetekig és hónapokig tarthat, amíg eléri a kívánt eredményt. De ha van türelemmel, a kiváló minőségű gyógynövényből készült mellnagyobbító termékek használata növeli a nő önbizalmát és sokkal jobb képet ad magáról, kis mellnagyobbítás segítségével.

Mell-önvizsgálat a jobb mell egészségéért

Egészséges változások az életen keresztül: Havi rendszerességgel végzett mell önvizsgálat a legjobb módja annak, hogy tisztában maradjon a mellek ciklikus változásaival. Jobban megismeri a területet, mint egészségügyi csapata, és könnyen észreveszi a változásokat. Az éves klinikai vizsgálat segít dokumentálni emlői egészségét, ezért tartson rendszeres időpontot ehhez! A pubertás és a menopauza között a mellei számos változáson mennek keresztül, amelyeket a hormonok, az étrend és a testmozgás befolyásolnak. A legtöbb ilyen változás természetes és egészséges!

Tiniévek (pubertás): A tinédzser korban, a havi ciklus kezdetével a tested beindul az érési folyamatba, és meggörbülsz, és bőrelváltozásokat (például pattanásokat) és még a hajat is észlelheted. megváltoztathatja a színét vagy a textúráját. A mellszövet ez idő alatt is fejlődik, és kezdetben sűrű és szilárd lehet, különösen, ha Ön kis mellű. Családi hasonlóság: Ebben a szakaszban még nem túl korai megismerni a családi egészségi előzményeket, ezért kérdezze meg női rokonait (anya, nagynénje, nagymama), hogy volt-e fibrocisztás problémájuk a mellükkel, vagy bármilyen rendszeres cisztával. Ha igen, akkor valószínűleg Ön is tapasztalhatja ezeket. Ne aggódjon – a ciszták jóindulatúak –, de tudni akarja, hol vannak, és ha jönnek-mennek, így meg lehet őket különböztetni a mell egyéb jellemzőitől.

Több görbület és gyerek (szülési évek): Miután szervezete fel van készülve az anyaságra, ha fogan és gyermeket szül, valamint ha szoptatja a gyermekeket, az több változást fog hozni a melleiben, mint pl. akárcsak a tested többi részében. A mellek nagyobbak és érzékenyebbek lehetnek a terhesség alatt, és több támogatásra lehet szükségük. Ez idő alatt se hanyagolja el BSE-jét, ismerje meg a változásokat. Ne feledje, hogy a terhesség és a szoptatás együtt segít csökkenteni az emlőrák kockázatát.

Érettség (menopauza): A menopauza az emlőiben is változásokat okoz, mivel az ösztrogén- és progeszteronszintje csökken, a mellszövet kevésbé szilárd lesz, és másképp borulhat, mint a tinédzser és a fogamzóképes korban. Ezekben az években is kövesse a mell önvizsgálatát, hogy a normális változásokat ismerje. A kevésbé sűrű mellszövetben több csomó és dudor jelenik meg, de ne feledje, hogy a mellcsomók 90%-a jóindulatú.

A mellnagyobbítási megoldás helyes választása

Fusztráltnak és zavarodottnak érezheti magát, amikor rengeteg mellnagyobbító terméket választ. Néha nehéz lehet nem tudni, hogy melyik megoldás fájdalommentes és teljesen természetes. Ha minden lényeges információ kéznél van, nagyon könnyen kiválaszthatja amegfelelő mellnagyobbító megoldást, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek.

1. Krémek. A szintetikus hormonok a mellnagyobbító krémek alapelemei. Olyan halálos betegségekhez kötik őket, mint a rák és a szívroham. Meg kell állapítani az ilyen nem bizonyított megoldások hosszan tartó negatív hatásait; ezért nagyszámú negatív eredménnyel jár.

2. Egy másik eszköz, a hormon injekció a mellszövetbe, még veszélyesebb mellékhatásokat is okozhat, bár bizonyos eredményeket ad.

3. Mellműtét. Sok nő választja ezt a módszert, mivel azonnal mentesül a felelősség alól. A bőrödön azonban biztosan lesznek hegek. Ezenkívül a mellimplantátumok kiszámíthatatlanul viselkedhetnek, és akadályozhatják a mellrák diagnosztizálását.

4. Mellszívók. Eltorzíthatja a melleit, vagy akár mellrákot is okozhat! A pumpálás természetellenes a szervezet számára, és hosszú ideig nagyon veszélyes lehet.

5. Gyakorlatok. A mellnagyobbítást célzó speciális gyakorlatok meglehetősen biztonságosak és nem drágák, de nincs bizonyított bizonyíték a hatékonyságukra.

6. Speciális alsóneműk – fűzők és melltartók – vásárlása amellett, hogy meglehetősen költséges, csak felvéve működik. Néha a fehérnemű mesterségesnek és abnormálisnak tűnik a mellei. Emellett a nők kínos érzést keltenek, amikor partnerük előtt teszik le őket.

7. Melltabletta. A gyógynövényből készült melltabletták tartósítószer, vegyszer, szintetikus hormon vagy színezék nélkül készülnek. A melltabletták feszesebbé, simábbá és nagyobbá teszik a melleidet. Fiatalosabbnak fogod magad érezni és kinézni. A gyógynövényes mellnagyobbító tabletták nem befolyásolják negatívan az általános egészségi állapotot. Tekintettel arra, hogy a komponensek felszívódhatnak a keringési rendszerébe, létfontosságú, hogy olyan mellnagyobbító oldatot alkalmazzon, amely nem tartalmaz kémiai vegyületeket. Ha a vegyszeres megoldást választja, akkor valóban kockára teszi az egészségét, és a jövőben komoly problémákat okozhat.

Ami a természetes melltablettákat illeti, nem tartalmaznak káros összetevőket. Biztos lehet benne, hogy semmilyen illatanyag vagy parabén nem fenyegeti. Az emlőtabletták nem mérgező módszert kínálnak a kívánt nagyobb mellek eléréséhez.

Ma már számos gyártó kínál melltablettákat, és a nők mindenféle reklámot hallanak, amelyek nagyobb és szebb mellet ígérnek nekik. Nehéz kiválasztani a megfelelő mellnagyobbító megoldást. Ehhez ajánlatos mérlegelni az összes rendelkezésre álló megoldás előnyeit és hátrányait. Néhány mellnagyobbítási fórum a termékkel kapcsolatos megjegyzésekkel és a tapasztalt felhasználókkal segíthet. Ott megtalálhatja az összes választ az utóhatásokkal kapcsolatos kérdésekre, összehasonlíthatja a felhasználók véleményét ezekről a melltablettákról.

Csak azok a mellnagyobbítási megoldások érdemlik meg a figyelmet, amelyek valódi ügyfeleknek nagyszerű eredményeket biztosítanak. A mellnagyobbító megoldás helyes megválasztását más nők visszajelzései is igazolják, hogy segített nekik megoldani mellproblémáikat.

Nyilvánvaló, hogy a sok nő által használt termék valószínűleg Önnek is segíteni fog. Ha ezt választod, nagyobb, feszesebb és fiatalosabb melleket is kapsz. Azonban tartsa távol a mellnagyobbító tablettákat, sok negatív visszajelzéssel. Szánjon több időt a vizsgálatra a mellnagyobbítási fórumon!

A mellnövelés előnyei

Minden nő szeretne jobban kinézni, és vonzó telt mellekkel rendelkezik. Nem ritka, hogy a nők természetesen gyönyörű, feszes és nagy mellekkel rendelkeznek. Néhányan azonban vonzóbbnak akarunk tűnni, és úgy érzik, hogy a célt nagyobb mellekkel is el lehet érni. Mellnagyobbítással javíthatja megjelenését és önbizalmát.
Így nagyobb méretű csésze lesz, valamint sok szilárdság. Ha gyönyörűen nézel ki, te is így érzel. A depresszió vagy a nyugtalanság minden jele eltűnik. Nagyobb mellekkel vonzóbb leszel, megszűnnek önértékelési problémáid, más, sokkal trendibb ruhákat kezdesz vásárolni, az alacsony nyakú ruhák, pólók lesznek a kedvenceid.
Te is választhatsz testhez simuló ingeket. Javult megjelenése érzelmi és pszichológiai békéhez vezet.

Ne feledje, hogy csak a természetes mellnagyobbító tabletták teszik gyönyörűvé és egészségessé! Kicsi vagy megereszkedett melleid a múltban maradnak. Nagyon könnyű gyönyörű, telt és feszes melleket szerezni.

Mellnövelési eredmények

Manapság sok nő úgy dönt, hogy megnagyobbítja a melleit. De célszerű átgondolni ennek okait és lehetséges következményeit, és csak azután végezni a műtétet. Sok nőt végeztek műtéten, de mindegyiküknél más lesz az eredmény, hiszen minden nő egyedi.

Ha amellnagyobbításra irányuló műtétet szeretne, az első dolog, amire gondolnia kell, annak oka, azaz miért szeretné ezt elvégezni. A sebész minden esetben beszél erről egy pácienssel, és ez a beszélgetés nagyon részletes. Nagyon fontos tudni, hogy miért csinálja. Egyes nők azért teszik ezt, mert valaki azt mondta nekik, hogy ezt kell tenniük, vagy vannak nők, akik világhírű modellnek szeretnének kinézni.
De pontosan ebben a két esetben lehet, hogy a páciensek igencsak idegesek lehetnek a mellnagyobbodás eredményét látva. De az eredmény valószínűleg elég kielégítő lesz, ha őszinte oka miatt végez egy műtétet.

Így nagyon fontos átgondolni a különbséget a látni kívánt mellnagyobbítás és a valóban látható eredmény között. Egyes nőknek jelentős fájdalmai vannak, amelyek sokkal erősebbek, mint gondolták volna. lenni. Következésképpen több időt kell szabadságon tölteniük, mint amire számítottak.

Még egy dolog, amire gondolni kell, egy heg, amely a mellnagyobbító műtét eredménye lehet. A heg eltávolítása lehetséges, ha egy nő valamilyen speciális krémet használ, de a heg elhalványulásának időtartama a szervezettől függ.

Összefoglalva, minden nőnek gondolnia kell a műtét eredményeire, különös tekintettel annak következményeire. Elengedhetetlen átgondolni a mellnagyobbítási műtétből adódó érzelmi és testi változásokat, és nagyon fontos észben tartani, hogy az eredmények egészen eltérhetnek a várttól.

Növényi mellnagyobbítás

A gyógynövényes mellnagyobbításban számos gyógynövényt használnak fel a mell növekedésére. Bár mindegyik más, van néhány általánosan használt gyógynövény. A gyógynövényes mellnagyobbítás lehet tabletták, krémek vagy folyadékok formájában. Más cégek spray-ket kínálnak. A gyógynövények mellnagyobbításának különböző osztályaiban használt gyógynövények eltérőek lehetnek, de leginkább a fűrészpálma, a vad yam, a damiana, az áldott bogáncs, a Dong Quai és az édesköménymag.

Ha a gyógynövényes mellnagyobbítást nézi, először végezze el a házi feladatát. Tudnia kell, hogy a gyógynövényes mellnagyobbítás nem jár gyorsan a mellműtétekkel. Azonban nincsenek mellékhatások: hegek, fájdalom vagy gyógyulási idő, amitől szenvedni kell. Győződjön meg arról, hogy ismeri az Ön által fontolóra vett gyógynövényes mellnagyobbító termékek összetevőit. Keresse az összetevők biztonságosságát és hatékonyságát, és fontolja meg más választási lehetőségeket, ha allergiás a gyógynövényekre. Forduljon orvosához, ha bármilyen gyógyszert szed.

A különböző országokban végzett számos kutatás után a tanulmányok kimutatták, hogy a gyógynövények ösztrogén és regeneráló hatást jeleznek a női testre, különösen a mell, a csípő, az arc és a test bőrén, a hajban és a hüvelyi hámszövetben. Így emeli a női másodlagos nemi jellemzők megjelenését és a bőr szépségét is.

Ha úgy gondolja, hogy megtalálta a megfelelő gyógynövényes mellnövelő terméket, ellenőrizze a céget. A legjobb cégek tájékoztatást nyújtanak arról, hogy a gyógynövényes mellnagyobbítás mit tehet és mit nem; és azt is megmondja, mikor nem bölcs bizonyos gyógynövényeket szedni. Például bizonyos gyógynövényekből készült, mellnagyobbító készítményeket nem szabad szedni, ha terhes.

A legjobb mellnövelő: melltabletták

A legtöbb hölgynek tetszik a mellszobor, amíg meg nem kezdődik az öregedési folyamat. Az idő múlásával a mellek alakja, mérete, általános megjelenése megváltozik, végül leereszkedik. Az elöregedett formátlan mellek a ptosis következményei. Bizonyított, hogy a nők mellei általában megváltoznak a terhesség és a szoptatás után. A bőr idővel veszít rugalmasságából, és a mellek egyre jobban megereszkednek.

Sok nő úgy dönt, hogy megoldja ezt a problémát amellnagyobbító műtét segítségével. Az Amerikai Esztétikai Plasztikai Sebészeti Társaság szerint nagyjából 50 000 nő válik mellnagyobbító műtéten áteső klinikák ügyfeleivé. A legcsekélyebb nehézséget sem okoz – a művelet legfeljebb egy-három óráig tarthat.
A műtét alatti és utáni fájdalomtól függetlenül egy tipikus nő egy hét alatt el tud menni dolgozni, és megkezdheti napi rutinját. De mindig aggodalomra ad okot néhány negatív szempont a műtét után. Egyébként sem mindenki áll készen lélektanilag a mellnövelő műtétre. Azok, akik félnek a műtéti beavatkozástól, de rugalmas, fiatal mellszobrot szeretnének, a gyógynövényes gyógyítókat választják.

Az emlőtabletták a legnépszerűbbek a mellnövekedést szolgáló alternatív természetes gyógyszerek között. Ezeknek a tablettáknak a gyógynövényi összetétele a fitoösztrogénre (növényi ösztrogénre) épül, amely prosztaglandin termelést vált ki a női szervezetben, ami viszont a mellkasi mirigyek csomósodásával végződik. A melltabletták előnye, hogy megfizethetőek és elérhetőek, és orvosi tanács nélkül is megvásárolhatók. A mellnövelő tabletták segíthetnek növelni az ösztrogén mennyiségét, és megnövelik a mellszöveteket.

A melltabletták természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek számos ilyen típusú készítményben megtalálhatók, és javíthatják a melleket. Ezek a következők:
  • A gyermekláncfű köztudottan sok fitoösztrogént tartalmaz. Leveleit vagy gyökereit, vagy mindkettőt szedheti kiegészítésként vagy italként. Egy másik jó ok a pitypang használatára az, hogy növeli az energiát, és hosszabb ideig él.
  • Dong Quai gyökér: még egy módszer a fitoösztrogének beszerzésére. Sőt, a mellnagyobbításra is hatásos. És sok hölgy biztosan értékelni fogja ennek a növénynek még egy előnyét, mégpedig a menstruációs kólikát enyhítő képességét.
  • Az édesköményt teaként, vagy krém vagy testápoló kiegészítéseként használják. Nők alkalmazhatják a mellre. Afrodiziákumként az édeskömény gyógyítja a szexuális vágyat férfiaknál és nőknél egyaránt. Ösztrogén elemekben és növényi tápanyagokban gazdag. Ha fokozni szeretné a szexuális vágyat, használja az édesköményt táplálékként vagy gyógymódként.
  • A görögszéna volt az egyik összetevő, amelyet a közel-keleti, háremben élő nők használtak. A görögszénát választották mellnagyobbító gyógynövénynek. A görögszéna különleges női hormonok, szteroid prekurzorok segítségével hangsúlyozza a mell növekedését. Nagy mennyiségű növényi vegyszert is tartalmaz.
  • A vad yam jól illeszkedik a görögszéna tartalmához, mivel növényi tápanyagokban is gazdag. Mindezek az összetevők mellnövelő összetevőknek számítanak. De ami még fontosabb, a vad yam segíthet a PMS alatt, vagy segíthet a menopauza problémáiban.
  • Pueraria Mirifica: ez a végső összetevő az összes fent leírt növény minőségét keveri. Segít a menopauza idején, javítja a bőr és a mellkas állapotát, megállítja az öregedési folyamatokat és javítja a vérkeringést.


Az említett gyógymódok a mellnövelő tabletták gyakori összetételei. Mielőtt bármilyen melltablettát vásárolna, ellenőrizze megfelelően az összetevők listáját, mivel annak természetes növényeket kell tartalmaznia, amelyeket már ismer. Ha hasznos mellnövelő tablettákat választ, biztos lehet benne, hogy a mellszobra egy hónap leforgása alatt csodálatosan teltebb, kerekebb, igazán kellemes és nagy lesz.

A melltabletták előnyei

Sokkal jobban érzi magát magadról és a körülötted lévő életről. Egy nőbe vetett bizalom megváltoztatja a körülményeket. Nagy örömmel nézi majd tükörképét. Mindig észreveszik, amikor a hölgyek jól érzik magukat, és ez boldogabbá teszi őket! A melltabletták ezt a kiváló érzést nyújtják Önnek!

A melltablettáknak prémium minőségű növényi összetevőket kell tartalmazniuk, és minden összetevője a természetes növekedés serkentésére irányul, miközben a biztonságos és természeti eredetű származás nem jelent problémát.

A 100%-os pénz-visszafizetési garancia további plusz és hozzájárulás a termék biztonságához. Nem kockáztat semmit, ha melltablettát vásárol, még pénzt sem!

Mellnagyobbítás: mellékhatások

Attól függően, hogy milyen mellnagyobbítási formát választ, ezek különböző mellékhatások lehetnek. A mellékhatások nem kizárólag negatívak, de néhányuk igen. Mások pozitívak. Ezért ügyeljen arra, hogy jól tudja, mire számíthat, amikor meghozza ezt az életet megváltoztató döntést.

A gyógynövényes mellnövelés mellékhatásai

A gyógynövényes mellnövelésben található gyógynövények és ásványi anyagok egyedülálló keveréke önmagukban is hatékony gyógyszerek, amelyeket számos betegség gyógyítására használnak. Mindazonáltal, ezek egy olyan erő, amely megváltoztatja a hormonrendszert.

Ez a hormonális változás pozitív hatással lehet a menstruációs ciklus szabályozására. Másrészt tilos a gyógynövényes tablettákat szedni, ha Ön terhes vagy szoptat. Bár nincs konkrét bizonyíték a probléma fennállására, kicsi az esélye annak, hogy károsíthatja a babát vagy a meg nem született magzatot.

A mellimplantátum-műtét mellékhatásai

A legvitatottabb az összes közül, hogy rengeteg tanulmány született a mellimplantátumok negatív egészségügyi hatásairól. Nyilvánvaló, hogy az FCC által 1992-ben betiltott szilikon mellimplantátumokat nem biztonságosnak ítélték, mivel beszivároghattak a nők testébe, és helyrehozhatatlan károkat okoztak.

Ma már sóoldatot használnak, és bár nem annyira természetes, de nem káros anyag. Továbbra is fennáll annak a lehetősége, hogy az implantátum meghibásodhat, de ebben az esetben egyszerű az eltávolítása.

A mellnövelő kezelés célja, hogy javítsa azoknak az egyéneknek a megjelenését, akik megértik, hogy már vonzóak. Ha megfelelő hozzáállással kezdi meg ezt a kezelést, a mellnövelés az egyik legjobb dolog, amit egy személy tehet. A Herbal Breast Enhancement a legjobb választási lehetőség: mellékhatásoktól mentes és garantáltan működik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mi az akne? A pattanások, pattanások és mitesszerek átfogó áttekintése: tünetek, okok, kezelési lehetőségek.

A pattanásokról szóló ennyi beszéddel megpróbálhatnánk egy kicsit meghatározni az állapotot. Az akne a faggyú által eltömődött pórusok (más néven fehér és mitesszerek), pattanások, csomók vagy ciszták általánosan használt neve, amelyek az arcon, a nyakon, a vállakon, a mellkason, a háton, a felkaron és a lábszáron jelenhetnek meg. A legtöbb tinédzser és sok felnőtt többé-kevésbé hosszabb ideig szenved aknétól. A feltétel nem korlátozódik egyetlen korcsoportra, rasszra vagy nemre sem. Emberek százmillióit érinti szerte a világon. Az aknéval kapcsolatos legnagyobb probléma a pattanások kellemetlen megjelenése és az általuk hagyott hegek. Az akne típusai Bár a pattanás ok messze a leggyakoribb formája a pattanásoknak, és amivel a legtöbb ember találkozik vagy szenved, tudnod kell, hogy vannak más formák is. A legegyszerűbb forma az acne vulgaris, amely csak komedonokat, a legegyszerűbb elváltozásokat tartalmaz. A Elváltozások az akne által érintett kis bőrfoltok, bár a „lézió” kif

A női libidó titkainak feltárása: Átfogó útmutató a női szexuális egészséghez

Sok nő tapasztal problémákat a szexuális életében, és keresi a megoldásokat. A probléma az, hogy könnyen talál egy férfit javító terméket: a jól ismert Viagrától a gyógynövényes tablettákig és krémekig. Bár ezek a lehetőségek növelik a női szexuális vágyat, férfiak számára készültek, és mellékhatásokat okozhatnak. A női libidó mögött meghúzódó történet A gyakran előforduló problémák , amelyek a szexuális kapcsolattal kapcsolatosak, megfélemlítik a férfiakat, mert nem ismerik fel, hogyan birkózzanak meg velük, és hogyan oldják meg a helyzetet. Különböző gyógyszergyárak kirívóan profitálnak ebből az ötletből, mivel férfiakat serkentő tablettákat kínálnak a szexuális kapcsolataikkal elfoglalt férfiaknak. Az alacsony libidó panaszai azonban a nőknél is megfigyelhetők, különösen a 40-es éveikben. Ezt a helyzetet az esetek többségében az érdeklődés és/vagy az energia gyors elvesztése fejezi ki, mielőtt a nők elérnék az orgazmust. Ez a probléma zavarja a hölgyeket, és a kapcsolatok harmón

Az akne elleni gyógyszerek és kezelések teljes útmutatója

Mi az akne? Az  akne ról mindenki beszél, ezért ennek a kifejezésnek a meghatározása szükséges. Az akne kifejezést általában a faggyúanyag (más szóval fehér- és mitesszerek), pustulák, csomók vagy hólyagok által elzárt pórusokra alkalmazzák, amelyek az arcot, a nyakat, a vállakat, a mellet, a hátat, a lábak és a karok felső részét érintik. Az akne szinte minden serdülőnél és sok felnőttnél nagy probléma, és egy ideig fennáll. Ez a probléma a különböző korú, rasszú és nemű emberekre jellemző. A világ minden országában rengeteg ember szenved ettől. A legrosszabb az aknéval kapcsolatban a pustulák és hegek csúnya megjelenése, amelyek gyakran a pattanások következményei. Az aknénak jelentős társadalmi hatása van. A csúnya pustulák miatt sok ember siet a gyógyszertárba vagy a gyógyszertárba, mert az emberek úgy gondolják, hogy a pattanások negatívan befolyásolják egymás közötti kapcsolatukat. Évente az emberek több ezer millió dollárt költenek világszerte akne elleni termékek vásárlására.